שלום- אני חדשה פה

karin3175

New member
שלום- אני חדשה פה

אני חודשיים וחצי לאחר לידה בהריון עליתי 25 קילו כמעט הייתי 45 קילו סיימתי אותו עם 70 קילו אני רק 1.60 מטר עכשיו אני שוקלת- 54 קילו אני רוצה לרדת לפחות 7 קילו אני אוכלת רגיל אבל חזרתי לעשן- כדי שיהיה לי יתר קיבה אבל מכיון שעברתי קיסרי- אני אחכה לאישור מהרופא לספורט יותר עמוק אני עצלנית למרות הפארק הענק מתחת לבית כי גם אין לי שותפה להליכות ובערב כבר אין לי כח לכלום אני צריכה ללכת בבוקר- אבל עם העגלה זה סיפור- כי מרגע שמתחיל ליהיות חם- אני מפחדת על עילי יש לכם עצה???

קלריסה

New member
ברוכה הבאה+מזלטוב+דרושות

תגידי לי, יצא לך לקרוא את מה שכתבת? אני חייבת לציין, בתור ותיקה ביותר בפורום, שעוד לא ראיתי מכתב, בואי נאמר, עתיר סתירות כשלך. שימי לב, חדשונת: 1. שקלת 45 קילוגרם על 1.60 סנטימטרים? איך בכלל הצלחת להיכנס להיריון? נראה לי שהיית בתת-משהו. הלוא כן? 2. . את שוקלת 54 קילו ורוצה לרדת עוד הרבה? את עוד רוצה לחזור לרזון הקיצוני ההוא? 3. חזרת לעשן כדי שיהיה לך מה? ושאלת השאלות: 4. חזרת לעשן אחרי חודשיים ומשהו, אבל כדי לעשות ספורט את מחכה לאישור מרופא? כאילו... הא? ואחרי הכול אני חוזרת על דבריי בתחילת ההודעה: ברוכה הבאה לפורומנו, המקבל את כל האימהות בכל המידות, הגילים ותחושות הבטן

למעלה