שלום, אני חדשה פה

שmנת

New member
שלום, אני חדשה פה

אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו, אולי אתם תעזרו לי? אני בחורה נשואה+2. לבת שלי יש חברה בכיתה, והיום הבת שלי הזמינה אותה אלינו. אבא של החברה (נשוי+2 גם) אמר שהוא לא יוכל להביא אותה אלינו כי אין לו רכב, אז אני אמרתי שיש לי רכב. באתי אליהם, וישבנו קצת בזמן שהבנות שיחקו. שתינו קפה, פטפוטים, בעיקר על הילדים (שלנו) וגם דיברנו עם הבן הגדול שלו. שבאתי לקחת את הבת שלו לבת שלי, ראיתי שכן יש רכב ליד הבית, תהיתי למה הוא לא בא להסיע אותה אלינו, אבל לא אמרתי כלום. הילדה נשארה אצלינו כמה שעות, ואחרי זה הוא מצלצל ואומר שיאחר, כי הוא חייב ללכת עם הילד לקופ"ח. אמרתי לו שזה בסדר. הוא אומר לי: את צלצלת לפאלפון שלי לפני כמה דקות? אני: לא, ממש לא, למה? הוא: יש לי את השם שלך על הצג אני: אבל לא התקשרתי. הוא: מעניין, השם שלך מופיע על הצג שלי, איך לא? אני: אני לא התקשרתי, באמת, והמכשיר שלי בכלל באוטו, שכחתי אותו שם (זה לא היה שקר, כמובן). הוא: טוב אני אקריא לך את המספר שכתוב לי. הוא מקריא לי את המספר, וזה ממש לא שלי. הוא: אה, אז זה לא שלך? מה שלך? אני: ******** הוא: מוזר, אז אולי היה לי חבר עם שם כמו שלך (יש לי שם דו מיני) ושכחתי ממנו. מה לדעתכם זה אומר? לא יודעת למה זה מסקרן אותי, אבל ניראה לי שמה שהוא אמר לא ממש תמים...

Vdrums

New member
לדעתי זו עילה לפתיחת פורום חדש.

צירופי מקרים שעושים מהם סרטים הוליוודיים. את נשואה הוא נשוי. כל כך משעמם לך?

Vdrums

New member
את מחפשת מתחת לבלטות. לא אני.

אני מקווה שאת לא מסוג האנשים שלא מקבלים דעות שונות משלך כי לפעמים זה מה שמקבלים בתגובות בפורומים.

ד נ י ת3

New member
מה זה אומר לדעתך?

למה את מחפשת משמעויות? יש לו חבר עם שם כמו שלך, חשב שהתקשרת אליו. לא היית את. יופי. END OF STORY. לא לכל דבר יש משמעות עמוקה. ואני בטוחה שאם תחפשי ותשאלי מליון אנשים מישהו בסוף ימצא לך את המשמעות שאת כלכך רוצה.

gidi2005

New member
בתור גבר אני אומר לך הגברים במה

שקשור לנשים הם מפגרים .

תמים ונורמאלי-אבל פיקנטיות לא יזיק

שלום אני סופר וכרגע אני כותב ספר טלפונים אפשר לקבל את מספר הטלפון שלך ???

למעלה