שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה

היי אני דניאל בת 11 ואני מאוד אוהבת את הגיים בויז במיוחד את ערן החתיך והמקסים כי הוא הכי יפה ואני אוהבת אותו רציתי לשאול אותכם שני שאולת כי אני לא יודעת כי רק לפני שבוע התחלתי להעריץ אותם 1-מה התאריכי לידה שלהם ????????????????????? ו2-מה המזלות שלהם ???????????? תודה מקווה שתענו לי מהר כי אני רוצה לקנות להם מתנה ליום הולדת מקווה שתענו לי ושאתם יודעים תודה רבה רבה דניאל

ניי מאמי ברוכה הבאה

תהני פה.. אני אדווה :) ובקשר לשאלות אז לאביחי וערן ניראה לי שיש ביוני או יולי והם מזל תאומים לאושרי יש עוד 5 ימים ואדם ושרון אני לא זוכרת.....

CaMiLa TqM

New member
היי! גם אני חדשה:)

ממה שהספקתי ללמוד זה שלאביחי ועוד אחד (נראה לי ערן) יש ביוני. לאביחי ב-9.6 (יום אחרי
) ולערן לא זוכרת-אביחי בטוח תאומים אבל נראה לי שגם ערן אמממ לאושרי יש ב-25 לחודש אם אני לא טועה. (שזה מתישהו השבוע אין לי כוח לחשב חח) לאדם היה לא ממזמן (גם לא זוכרת תאריך מדויק) אמממ שרון לא תפסתי תאריך

נטלי חן

New member
כנסי מאמי

אושרי המושלםםם =עוד 5 ימיםםם 25.1 אדם המקסים שלי =9.9 אביחי המאמי =9.6 ערן החאמוד=14.6 שרון המתוק=30.11 אהה וברוך הבא מאמי...
ני נטלי מבאר שבע אם תרצי עוד משו האייסי שלי זה
341793058
השתלבות & התמכרות מהירה!!!

תודה רבה לכולם!!!

אתם מזה חמודים יש לי עוד בקשה וסליחה אם אני מציקה לכם אם יש לכם תמונות של ערן אתם יכולים לשים פה כי אין לי הרבה
תודה רבה רבה אוהבת דניאל

shoshishoosh

New member
בטח מאמי...כנסי

קודם כל ברוכה הבאה... תכנסי לאתר הזה===> www.tipo.co.il ולמעלה תרשמי גיים בויז ויהיו לך שם מלא אתרים של הגיים בויז ויש שם מליון תמונות של ערן.. הייתי שולחת לך אבל אין לי במחשב הזה...כי הוא של אחי אז אני מקווה שתהני בפורום הזה..יאללה ביוש

yafit93

New member
ברוכהה הבאה

יפית 14.5 מעכו הנה התאריכים והמזלות שרון -30.11 או 31.11 קשת אושרי- 25.1 ערן- 14.6 תאומים אביחי-לא'דעת אדם- לא'דעת תהני והשתלבות מהירה

למעלה