שלום אני חדשה פה.... קוראים לי קייט, אני בת 15 מבת-ים. מקווה להשתלב בפורום
K kate162 New member 31/3/06 #1 שלום אני חדשה פה.... קוראים לי קייט, אני בת 15 מבת-ים. מקווה להשתלב בפורום
O ofirule New member 31/3/06 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif כל חנון מתקבל בברכה
ת תמיר1991 New member 1/4/06 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברוכה הבאה, קייט תמיר.
P PrayingFuckingMantis New member 1/4/06 #8 תגידי תודה שאין את הבחור הזה.. ..שישאל מה מידת החזיה שלה ואם יש לה משקפיים
P PrayingFuckingMantis New member 2/4/06 #15 ../images/Emo45.gif,אם יש לה שם של כוסית צריך .. ..להתריד אותה מינית?!
א אבוקדו מקולף New member 2/4/06 #14 ברוכה הבאה. עכשיו, תתפשטי. ובקשר לשילובך, אנחנו נדון על זה בהיתכנסות הפורום הקרובה, בינתיים את על מצב ניסיון ונשקול לשלוח לך את כרטיס החבר הרשמי. דרך אגב, מה מידת החזייה שלך ומה המספר במשקפיים? (סתם, נו, אני ידידותית וקטנה ותמימה. ברוכה הבאה^^)
ברוכה הבאה. עכשיו, תתפשטי. ובקשר לשילובך, אנחנו נדון על זה בהיתכנסות הפורום הקרובה, בינתיים את על מצב ניסיון ונשקול לשלוח לך את כרטיס החבר הרשמי. דרך אגב, מה מידת החזייה שלך ומה המספר במשקפיים? (סתם, נו, אני ידידותית וקטנה ותמימה. ברוכה הבאה^^)
S SuddenlyPsychotic New member 2/4/06 #16 ../images/Emo45.gif גם אני בעד שתתפשטי אפילו שתיכן הרוב קובע. כל מי שרוצה שהיא תתפשט שיכתוב !