שלום אני חדשה פה

cate71

New member
שלום אני חדשה פה

אני קייט בת 16 משדרות ישש לייי שאלהההה קטנה!!!!! יש לי מורה בבית הספר שאני מאוד אוהבת והיא נראת לי קצת מותרדת בזמן האחרון לא יודעת אם זה קשור ..אבל לפני כמה זמן היא ספרה לנו שהיא לימדה בבית הספר אחר שהיא גם כן מלמדת והיא ספרה [ל4 אנשים בערך]שבאו אליה בהפסקה שני בנים גדולים ודחפו אותה ואמרו לה דברים מגעילים וזה[היא מאוד קטנה כזאת]......ובנדון היא לא עשתה שום דבר....פשוט הלכה למקום אחר!!!!! הכיתה שלי די בלאגניסטית והיום שני בנים מהכיתה התחילו לריב מכות מכות..ובמקום לבוא ולהפריד היא פשוט יצא מהכיתה וישבה בספסל עד שהם הפסיקו... אחרי היום הבנתי שנושא המכות מתריד אותה...... אז חשבתי אולי לגשת אליה ולדבר איתה..ולשאול מה קורה וזה???? אני לא יודעת אם זה נכון לגשת ..אני לא יודת אם זה יעשה לה טוב לספר..אם היא תרצה בכלל,או שזה לא יהיה כל כך נעים להתערב בעיניינים שלו שליי!!! מה לעשותת??. תודהה

s h o o s h a

New member
לדבר עם המורה

מניחה שתוכלי לגשת ולדבר אתה אבל בעיקר צריכה המורה לפנות ולקבל סיוע. היא צריכה להבין שלברוח אינו הפיתרון. ייתכן מאד והיא עברה אירוע קשה וכעת היא חוששת לפעול. ייתכן שהיא אפילו מצליחה להסתיר את הדברים מספיק טוב ועל פני השטח נראה כאילו היא מתפקדת כראוי. נדמה לך שיש בעיה? דברי אתה, הציעי לה, כאמור, לבקש עזרה ובמקביל אולי כדאי שתשתפי מבוגר אחר ותספרי לו מה את רואה ומה את מבינה ממה שאת רואה. אני באופן אישי מאד מאמינה בחושיהם של ילדים, מאמינה שהם מסוגלים להבחין במצבים שמבוגרים יכולים פחות. ולכן, פני למבוגר והתייעצי עמו גם. אשמח אם תשובי לעדכן אותנו מה קורה. שבת שלום, שוש

למעלה