שלום אני חדשה רק לשאלה קטנה בבקשה

שלום אני חדשה רק לשאלה קטנה בבקשה

איך לוקמיה ניגרמת? והאם זה קשור לעישון מרובה? האם מתים מזה.???

הודגיק

New member
התגובות כאן לא מגיעות תוך שניות .

אבל תתני לפורום כמה ימים ותיהיה לך תשובה . בדרך כלל מי שעבר או עובר את המחלה שאת שואלת עליה , עונה. ומכוון שיש לצערנו המון סוגים לא כולם בקיאים בכל הסוגים . לי היה הודג'קינס , וכמעט אין לי מושג על לוקימיה. ציפור לילה - אם את קוראת , תני קישור ו/או תשובה לאלין .

1) קחי קישור, ופעם הבאה בלי כזאת

ציניות, או קיי? יש פה אנשים שעסוקים בחיים ומוות ובהתגברות במסע הקשה בחייהם, אז טיפה סבלנות לא תזיק לך. 2) קשור לעישון מרובה? הממממ... בואי נגיד שסרטן הריאות היה מדאיג אותי יותר במקרה הזה. 3) כן. אפשר למות מזה. אבא שלי מת מזה. 4) לוקמיה = סרטן הדם... טוב, תקראי בקישור. 5) בבקשה, יום נעים גם לך.

ואני מנסה להבין

על מה יצאו פה כאלה עצבים ! תעצרו שניה ותחשבו אם זה באמת שווה את זה. שיהיה לכם סופשבוע מצוין גלי

לא היתי בכלל צינית מצטערת ציפי

רק חשבתי שדוחקים אותי ולא עונים לי בכוונה או משהו סליחה אני מצטערת באמת שלא היתה לי כוונה עכשיו כשאני קוראת זה באמת היה נראה ככה לפי האפקט כתיבה שלי סליחה.

|חיבשלום אני חדשה הורי נפטרו מהמחלה

של הסרטן יהיה זכרונם ברוך יש לי קורבת משפחה שכנראה הגיעה מאוחר לבית חולים היא טענה כשעוד אפאשר היה לדבר איתה .שנה היא עשתה דייטה וירדה 50 קילו וכך היא הייתה בבית עד לפני חודש היא לא הריגשה טוב הגיעה לבית חולים במצב יורד כמו שאומרים על הפנים צהובה וכל הגוף עם פצעים והיא מגרדת את הגוף בצורה נוראית אני ראיתי אותה הזדעתי אמרתי לעצמי האשה הזאת במצב על הפנים לא תחזיק מעמד [נזכרתי באבי כשריאתי איזה מצב היא נהיה לי עצוב ] כמו שאמרתי עשו לה ביפוסיה והתשובה לא הייתה תיקנה חולטת על ניתוח והיא עברה אותו ללא הצלחה ניתוח שלקח 10 שעות שלא ניגמר כי אין כנראה טעם להמשיך היא לא התוערר מהניתוח וכנראה שלא תוערר היא נמצאת במצב של תרדמת .הרופאים אומרים למשפחה שאין מה לעשות מצבה קשה חבל הייתה בחורה מקסימה כמו אמא בשבליזה מקרה עצוב לה ולמשפחה שהם האימנו שהיא תצא מזה חבל כואב על הילדים והבעל

למעלה