שלום!אני חדשה....

SMILE 4 NOTHING

New member
שלום!אני חדשה....../images/Emo105.gif

יש לי תאום... (?!?) הייתי רוצה לדעת על מה מתדיינים בפורום הזה... אולי זה נשמע קצת מתנשא... אבל זה לא ממש ברור לי מה עושים כאן... יום טוב!

קרנושה

New member
היי סמיילי....

אני אישית (ואני חושבת שגם היתר) לא מחפשים בפורום תאום/ה...
...אלא החברים שפה או שהם הורים לתאומים או שהם תאומים בעצמם.... ואנו מתדיינים....מספרים...לומדים....משתפים...צוחקים...מקטרים...מתעודדים ועוד כאלה...לפי הפתגם האומר "צרת רבים חצי נחמה"...לא שילדינו הם צרות...אך שורש המילה תאום הוא המקשר ביננו.... אם את מוצאת את עצמך מתחברת לפורום כך או אחרת הרי את מוזמנת...וברוכה הבאה....
... קרן

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולשאלתך מה אנו עושים כאן??? כאן ישנם הורים לתאומים/ותאומות [פוליטקלי קורקט] שמחליפים חוויות שאלות וחולקים מנסיונם כמו כן ישנם כאן כאלו שעומדים להיות הורים לתאומים/ותאומות ששואלים שאלות ויכולים ללמוד מנסיונם של אחרים ולא פחות חשוב יש כאן גם תאומים/תאומות עצמם שמספרים על נושא התאומות מצד התאום ולא מצד ההורה [אני חייב לציין שזהו מיעוט קטן כרגע שמאד נשמח אם יגדל] ודרך אותם תאומים/תאומות אנו ההורים לומדים להבין יותר את מה שמתמודדים איתו התאומים/תאומות [לא התייאשתי וכתבתי תמיד גם בלשון נקבה] יושב על הגדר

rotrot

New member
ברוכה הבאה לפורומינו ../images/Emo6.gif

ובעצם אין לי עוד מה להוסיף למה שיושב על הגדר אמר.... שיהיה לנו יום שימשי ונחמד לפני המבול שעתיד לבוא עלינו עוד שעות מספר..

keren1

New member
ברוכה הבאה

כאמא לתאומים (בת ובן) אשמח מאד אם תשארי. חשבו לנו לקבל פידבק מהצד השני של המראה. מכוון שאתם הייתם בסרט הזה אני בטוחה שיהיה לך המון מה לתרום לדיונים שלנו. נשמח לראות אותך הלאה. יאללה ביי

SMILE 4 NOTHING

New member
תודה לכוווווולם!אתם ממש מתוקים...../images/Emo13.gif

ואני בשמחה יבקר כאן לעיתים יותר קרובות! ערב טוווווווב!

למעלה