שלום אני חדשה

darklighter

New member
שלום אני חדשה../images/Emo121.gif

אני מתה על להקת HIM והסולן חתיך
[לא אני לא פקאצה] לא יודעת איזה שיר אהוב עליי כי אני אוהבת הכל... הראשון שהכרתי היה JOIN ME ואז אהבתי גם את האחרים. קוראים לי עדי דרך אגב

עדי דרך אגב, שלום לך ../images/Emo6.gif

סתם סתם^^ אני קשת :) מאיפה את בארץ? ובת כמה את?
והיי! join me שיר פשוט אדיר!! השיר שממנו ממש ממש התחלתי לאהוב את HIM (לכל מי שרוצה לצעוק עלי "חשבתי שזה for you" אז לא. פור יו זה השיר הראשון ששמעתי.. אהבתי אותו כן, אבל לא אהבתי את HIM בזכותו) אגב, עדיו- כן! אני חפרנית
אז ברוכית לך השתלבות נעימה ומהירה

darklighter

New member
קבלת פנים יפה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

אני מראשל"צ ואני קצת מבוגרת יחסית לרוב האנשים בתפוז.... אני בת 22 ומנסה להכחיש שעוד חודשיים אני בת 23
אני עובדת ברשת כלבו מסתורית (נראה לי שאסור להגיד כי זה פרסומת וזה) וכן אין לי הרבה זמן... ואת מנהלת של קומונת Nightwish? מגניב!!!! אני אוהבת גם אותם
השעון המעורר שלי בפלאפון זה Beauty and the beast ניסיתי להחליף צלצולים אבל רק מזה אני מתעוררת.... גם אני התחלתי לאהוב את HIM בגלל JOIN ME ואחרי זה שמעתי גם את הגירסא המצויינת לWicked game (שהאמת לא אהבתי בגירסא המקורית כי כריס אייזק שר את זה מלוקק מדי, אני מעדיפה את הגירסא האפלה של HIM) אה ודרך אגב התלהבתי שHIM קראו לאלבום האחרון שלהם Dark Light כי זה דומה לכינוי שלי בתפוז שאני כבר שנתיים בו וגם מנהלת איתו
אויש יצאה לי מגילה
חפרנות זה מדבק
בכל מקרה נראה לי שיש אחלה אנשים פה

תודה. אני אחת מהם ../images/Emo3.gif

חח סתם סתם
בכל מקרה- אם את אוהבת נייטוויש, תצטרפי לקומונת נייטוויש 666 (יש שלוש אחרות ורק אחת עם 666
) וגם אני אוהבת את ceauty and the beast מאיפה לך הצלצול הזה
אני גם רוצה
והיי... גם אני אהבתי את wicked game בגרסא המחודשת. הוו כמה שזה יפה
ואני לא פקאצה קטינה כמו שנשמע לך כאן. אני בת 18 וחצי (עוד חודש ויום אני בת 18 וחצי) ומתגייסת עוד שבועיים :) ותני לי לנחש- הכינוי שלך זה בגלל מכושפות? תיכף תגידי שאת גם סוגדת ללרי יוצר סיינפילד
יום טוב לך

darklighter

New member
אכן אני סוגדת ללארי יוצר סיינפלד!!!

ואני חולה על מכושפות
בהצלחה בגיוס!!!

milkshakit

New member
חחח איזה מגניב ../images/Emo6.gif

ואני בטיפשותי עוד חשבתי שקראת לעצמך ככה בגלל הדיסק החדש
אה ואגב: אני קארין בת 18 מפ"ת :) תהני!!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif היי ../images/Emo9.gif

אני שני, 15 ו-4 חודשים
מחור במרכז הארץ, ואת תהני!
וולקאם :]

moranbarak

New member
נחמד מאוד!!nice to meet you!

תאמיני שעל החור אני גרה בו באמת אף אחד לא שמע!!הנה בואי נבדוק-מישהו מכיר את קיבוץ חולית?

חחחח כן!!!!!!

שמעתי על זה מתישהו... לא זוכרת איך ומתי... אבל אני יודעת ששמעתי את זה!!!!
מה מגיע לי?

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif נו ברור שכן...

זה המ... נמצא איפשהו בארץ, לא? :X

moranbarak

New member
חחח...אני יחשוב על פרס בשבילך!!

וואו מישהו הכיר אני לא מאמינה!!חחח....טוב אולי בעצם כולם יודעים איפה זה חולית.....זה איפהשהו בישראל=]!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני מכירה../images/Emo12.gif

שיעור תולדות האומנות שנה שעברה, אין לי מושג איך הגענו לקיבוץ הזה אבל אני זוכרת שדיברנו עליו לפחות 20 דקות.

moranbarak

New member
טוב תראי!

אין לי מושג איך זה קשור אבל לא משנה!באמת אני לא מאמינה שמישהו דיבר על הקיבוץ שלי!בדרך כלל אף אחד לא יודע איפה זה!

למעלה