שלום...אני חדשה!

שלום...אני חדשה!../images/Emo13.gif

יש לי שאלה...משהו מכיר ספר על ימי הביניים? חוץ מהספר 'מלכים לא מתחתנים מאהבה' ?

einat57

New member
ספר גדול!!!!

תרתי משמע.אבל למרות עוביו, הצטערתי כשסיימתי לקוראו. דמות מדהימה, עלילה יוצאת דופן. סגנון קריא, מרתק.

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

יש ספר חדש, נדמה לי ששמו "ארתור ואבן הראייה". עוד לא קראתי אבל נשמע מבטיח ומדבר על ימי הביניים.אם אזכר בעוד- אעדכן...

ורדה ש

New member
עמודי תבל מאת קן פולט

סיפור חייו של טום הבנאי המתמחה בבניית קתדרלות. טום הוא הציר המרכזי וסביבו כל הגלרייה האנושית - אנשי כנסייה, נזירים, אצילים בעלי אחוזות, אריסים ובעלי מקצועות. הספר די עבה ולא קל לקריאה, אבל אותי הוא ריתק גם בזכות עלילת חייו הסבוכה של טום, גם בגלל מערכות היחסים הנוצרות בין הדמויות ובעיקר בגלל הרקע ההיסטורי המיוחד. מומלץ מאד למי שמוכן להשקיע קצת מאמץ בקריאה.

יעלX3

New member
ספר מומלץ! אהבתי אותו מאאאוד

אבל לא ממש ספרות "ילדים ונוער" לא?

The Mad Hatter

New member
יש כמה-

"האפיפיורית יוהנה" שאני מצטרפת להמלצה עליו. העלילה זורמת, הרקע ההיסטורי מעניין ולמרות האורך שלו סיימתי אותו תוך יום אחד. "עמודי תבל" שגם הזכירו פה. גם בו העלילה זורמת, אבל נהניתי ממנו פחות. הרגשתי שהעלילה בכלל לא-ממש קשורה לימי הביניים ובגדול, זה לא השאיר יותר מידי רושם, אבל בשביל קריאה קלילה זה היה סביל. "ספר יום הדין" של קוני ויליס מספר על סטודנטית להיסטוריה שחוזרת לימי הביניים. הספר עצמו עוסק בנושא לא-ממש קל לקריאה, אבל סגנון הכתיבה קליל יחסית והספר קולח ומעניין. המועדף עלי מבין שלושתם (כדאי לקרא גם את שאר הספרים של הסופרת).

The Mad Hatter

New member
אפשר להשיג

ברוב חנויות הספרים באזור המרכז, עד כמה שאני יודעת. אני מניחה שגם בשאר אזורי הארץ. :)

למעלה