שלום, אני חדשה אז על מה מדברים כאן ?
ה הילי פילי New member 6/8/07 #5 ../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif צוצההההההההה מה את מחליפה ניקים? חושבת שלא נזהה אותך?
ל לי לו ש New member 6/8/07 #8 תודה מותק../images/Emo13.gif אבל אני מעדיפה קפוצ'ינו עם קצפת או אייס קפה ארומה
G gilad269 New member 6/8/07 #15 אוקי תדפדי,תגלשי קצת ותביני על מה מדברים. נ.ב:יש מצב שאם תדפדפי בארכיון תמצאי את עצמך.... אם את מתקשה,תביאי את התוכנה שרצה מהבית
אוקי תדפדי,תגלשי קצת ותביני על מה מדברים. נ.ב:יש מצב שאם תדפדפי בארכיון תמצאי את עצמך.... אם את מתקשה,תביאי את התוכנה שרצה מהבית
א אנאבל 1 New member 6/8/07 #18 להביא לך את התוכנה שרצה מהבית? לא הבנתי למה לתת לה לרוץ מהבית? אה גם חיפשתי בארכיון את "עצמך" ולא מצאתי..אתה יכול לעזור?
להביא לך את התוכנה שרצה מהבית? לא הבנתי למה לתת לה לרוץ מהבית? אה גם חיפשתי בארכיון את "עצמך" ולא מצאתי..אתה יכול לעזור?
ל לימונדה30 New member 6/8/07 #16 תתחדשי לך ../images/Emo3.gif ואולי בשביל ההתחלה, ככה שנכיר אותך יותר לעומק, תספרי לנו על עצמך... תחביבים ? מה עושה בחיים ? מה לעולם לא ? ומה גרם לך לפתוח הודעה כזו?? .
תתחדשי לך ../images/Emo3.gif ואולי בשביל ההתחלה, ככה שנכיר אותך יותר לעומק, תספרי לנו על עצמך... תחביבים ? מה עושה בחיים ? מה לעולם לא ? ומה גרם לך לפתוח הודעה כזו?? .
א אנאבל 1 New member 6/8/07 #17 רק נכנסתי וכבר את רוצה להכיר אותי לעומק? לא יודעת..לא נראה לי..בנות לא עושות לי את זה וקראתי שאת נשואה
רק נכנסתי וכבר את רוצה להכיר אותי לעומק? לא יודעת..לא נראה לי..בנות לא עושות לי את זה וקראתי שאת נשואה