שלום, אני חדשה

שלום, אני חדשה../images/Emo140.gif

גיליתי לגמרי במקרה את הפורום הזה ואני שמחה שפתחתם אותו לטובת הסובלים מהתקפי חרדה. אני אובחנתי כסובלת מ- panic disorder לפני כמעט עשרים שנה, כשהייתי בת 22. היום אני בת 41. ההתקף הראשון היה נוראי. אחריו היו עוד התקפים במחזוריות של כ- 4-5 שנים. אחת ל- 4-5 שנים קיבלתי התקף חריף שנמשך קרוב לשנה ובתקופה זו הייתי מטופלת בקסנקס, בפרוזק ובהתקף האחרון קיבלתי סרוקסט. ההתקפים האחרונים היו קלים יותר, אבל גם בתקופות שבין התקף חריף אחד לשני, תמיד נמנעתי מלעשות דברים שרוב האנשים עושים בקלות, כמו ללכת לקניונים הומים בשעות עמוסות, לנהוג למרות שיש לי רישיון, תמיד לפתוח חלון בכל מקום שאני נמצאת, לשבת בקולנוע או בתיאטרון תמיד במושב שקרוב למעבר ועוד ועוד. אלה הם סוגי התנהגויות שרק אנשים שסובלים מחרדות מאמצים להם עם הזמן. אני אשמח להשתלב ביניכם וגם לתרום מהניסיון שלי. היום אני חיה חיים מלאים, מתפקדת לגמרי בחברה ובבית, יש לי בעל נפלא ושני ילדים מקסימים ועבודה שאני מאוד מאוד אוהבת. בהצלחה עם ההמראה של הפורום החשוב הזה, מיכל

bilitis

New member
אשת חיל מי ימצא../images/Emo65.gif

הי אשת חיל נפלא לדעת שהצלחת לקפד את ראש ההידרה גם אני בולע פילולות בולמי ומזור אין למדי אותנו לנצח בואך ברוך

היי לך ותודה על התגובה../images/Emo20.gif

כתבתי כמה עצות בשרשור של "פרח בר של החיים". אני משתדלת להרים ראש מעל מפלצת החרדה הזו שתוקפת אותי אחת לכמה זמן. משתדלת לנצח אותי ככל יכולתי, למרות ששנים הייתי בבור שחור ומיואשת מהחיים. הייתי בטוחה שאני נענשת משמיים על כל מיני שטויות שעשיתי ובכיתי לאלוהים שיגאל אותי מייסורי הנפש האלה. העולם לא מבין את זה. אנשים לא יודעים מה זה עד שלא חווים את זה. אבל היום אני מנסה ליישם את כל הניסיון רב-השנים הזה ולחיות בפיוס ובהשלמה שזה מה שאני ואני יכולה לעשות ככל יכולתי אבל זה לא ישתנה, מקסימום זה יעבור ואני אשתדל שזה יעבור כמה שיותר מהר בכל פעם שזה תוקף.

shanyz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך
שאת חיה את החיים, הקמת משפחה ולא נותנת לזה לעצור אותך

פנים אל השמש ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בחרת ניק מדהים ומעודד מאוד. גם אני סובלת לפעמים מחרדות, לוקחת ברגע של חרדה קלונקס. יש לי אגרופוביה לפעמים ברכבת במיוחד. אני בתקופה שמתחילה לעבוד על עצמי ומצליחה עם מדיטציות רייקי ומחשבות חיוביות וז עוזר מאוד. אני שמחה לדעת שאת מנהלת חיים רגילים המון אהבה לך ולילדים ממני. שיהיה לך כל הטוב שבעולם.

subtitles

New member
ברוכה הבאה לפורומינו! ../images/Emo142.gif

הודעתך רגשה אותי מאוד, שכן גם אני סובלת מפניק דיסאורדר.. בסביבות 5 שנים. ואני שונאת את זה!! התקפים כל כך נוראיים.. מפחידים.. משתקים.. והפחד לזוז.. גם אני נמנעת מדברים רבים, כמו שתארת. ואני לא רואה לזה סוף. אני שמחה לשמוע שזה מאחוריך! באמת אני פשוט מתרגשת בשבילך.. ומקווה שגם אנחנו נוכל לסתכל לאחור בשלב מסויים ולדעת שנצחנו במלחמה. המון בריאות לך ולמשפחתך וחג שמח!

תודה חמה לכל המגיבים לי../images/Emo141.gif

נכנסתי רק הרגע ויש לי כמה שניות לפני חגיגות פורים והופעת מחול של הבת שלי. תודה גדולה ואני רוצה רק לתקן. זה לא מאחוריי, זה רק בא בהפוגות זמן יותר גדולות ואני מצליחה לתפוס את זה בזמן לפני הידרדרות אבל זה לא קל בכלל ואני משלימה עם זה שזה חלק מחיי. יותר מאוחר אכנס לשירשורים יותר לעומק ואוכל להגיב, כרגע אני חייבת לצאת. נשיקות לכולכם, מיכל

למעלה