שלום, אני חדשה

Beatrix Kidow

New member
שלום, אני חדשה../images/Emo140.gif

אני מטורפת על קווין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רדיו גה גה............. אההההה!! פרדי!!!!!!מרקורי!!!!!!! מישהו הכיר אותו? הומו מתוק שלי... תגיבו!

ketas

New member
דו מיני

אבל למה להיות קטנונים? ברוכה הבאה

mia01

New member
צאו מזה, הוא לא היה דו מיני...

לא שזה משנה אבל אין שום בושה בלהגיד את האמת, הוא היה הומו, מאוד הומו. בביוגרפיה שלו שכתב ג'ים האטון שהיה החבר שלו במשך 7 שנים כתוב במפורש שפרדי הודה שהוא מעולם לא שכב עם אישה. ואל תאמינו למרי אוסטין אם היא אומרת אחרת....

mia01

New member
הוא מעולם, אני חוזרת מעולם, לא היה

נשוי לבחורה!!!! מרי אוסטין היתה ידידה אפלטונית בלבד!!! הטבעת היחידה שהוא החליף בחייו עם מישהו היתה עם ג'ים האטון וזו אותה טבעת שהוא עונד משנת 84, 85 ועד מותו....

kerry cordano

New member
לא נכון!

פרדי ומרי היו במערכת יחסים במשך 6 שנים, ואז הוא אמר לה שהוא הומו והם נשארו חברים טובים

queen man

New member
אני זוכר..

שראיתי בביוגרפיה של queen בערוץ vh1 אמרו שהוא היה נשואי לבחורה!.. ואחרי כמה זמן התגרש

אני לא זוכרת את הציטוט המדוייק אבל

זה הלך בערך ככה: "היו לי הרבה מערכות יחסים. עם נשים ועם גברים. הן כולן היו לא נכונות" אז אם היו לו מערכות יחסים גם עם נשים זה לא אומר עליו שהוא דו-מיני? אומנם הוא לא אמר שהוא שכב עם נשים אבל עצם זה שהיו לו מערכות יחסים והוא ניסה למצוא את אהבת חייו גם אצל הנשים וגם אצל הגברים.. זה באמת לא משנה אבל אם הוא היה הומו או דו מיני.. זה עבר ולא חשוב

mia01

New member
עזבי מה הוא אמר, הוא מעולם לא

יצא מהארון באופן רישמי. כולם ידעו.

אוקיי

אין בושה ,אבל אני אוהבת לדיקי וזו האמת-הוא היה דו מיני. תשובה שלfat bottomed girl מעולה.

mia01

New member
אני יכולה לתת ציטוטים אחרים לגמרי

מכל מיני ביוגרפיות מתורגמות. נראה לי מגוחך להתעקש על מה הוא היה. העובדה היא שהוא מאלה שהפכו את ההומוסקסואליות לאיזושהי נורמה בשנות ה80 ואל אף שלא דיבר על זה במופגן, הוא גם אף פעם לא הסתיר את זה. הוא הפך את חייהם של הרבה אנשים ליותר קלים. ואם רוצים לדעת באמת על החיים הפרטיים שלו, בלי ספקות ובלי סודות, אני יכולה להמליץ על מספר ספרים מצויינים. עם עובדות לא מתווכחים...

mia01

New member
בשמחה....

קראתי בערך 6 ביוגרפיות שונות. ההכי טובה היא כמובן mercury and me, שנכתבה ע"י ג'ים האטון שהיה בן זוגו במשך רוב שנות השמונים ועד מותו.. היא מספקת את כל המידע על חייו הפרטיים של פרדי. מעין סרט דוקומנטרי. השניה היא the show must go on, גם על פרדי בלבד, נכתבה ע"י ריק משהו... עיתונאי. אני אחפש את שמו המלא. הביוגרפיה הכי טובה על קווין כלהקה היא Queen - As it begun. יש עוד כמה אבל לא משתוות...

אדומה2

New member
Queen- As It Began

אינה ביוגרפיה רשמית וחברי הלהקה הנותרים מעולם לא אישרו אותה. סתם, לידע כללי.

mia01

New member
תקראי על כריכת הספר, נכתב בשיתוף

פעולה מלא עם הלהקה, מבוסס על ראיונות איתם, עם קרובי משפחתם וחבריהם. אין סיכוי שהיה נכתב כזה דבר מבלי שהוא נכון ויותר מזה, הביוגרפיה נכתבה ע"י ג'קי גאן שהיא מנהלת מועדון המעריצים הרישמי העולמי של קווין, ומקורבת מאוד לחברי הלהקה. אין לי ספק שבתור שכזו, היא לא היתה מפרסמת שטויות...

Teo Toriatt

New member
שאלה

אם הוא שכב עם אישה אחת וכל השאר גברים, אז הוא היה הומו או בי? ואם הוא שכב עם אחת חודש והשאר גברים? ואם זה שתיים? ואם הוא שכב עם נשים ואח"כ גברים? ואם ההפך? ואם קצת גברים אח"כ נשים ואח"כ שוב גברים? ואם ..... רבאק, כל הנושא הזה של הגדרות נשמע לי מיותר בטירוף.

למעלה