שלום אני חדשה

אטל81

New member
שלום אני חדשה../images/Emo66.gif

אני מתעניינת בנושא פתיחה בקלפים. הייתי רוצה שתפתחו לי ותסבירו לי מה מצפה לי בתחום האהבה והעבודה. איזה נתונים אתם צריכים כדי לפתוח לי בקלפים?

צ ל י ל 8

New member
שלום אטל ../images/Emo140.gif

דבר ראשון לשם הבהרה, אנחנו לא פותחות בקלפים, אלא מייעצות בעזרתם. לא ניתן לשאול בשאלה אחת 2 נושאים. אנא קיראי קודם את הודעת המנהלות
לאחר מכן ביחרי נושא אחד, תני עליו רקע ככל שתוכלי ואמרי מה בעייתך.

אטל81

New member
שלום

יש לי חבר ואנחנו שלוש וחצי שנים ביחד, טוב לנו ביחד, אנחנו לא נפגשים הרבה, בעיקר רק בסופי שבוע, כי אנחנו גרים בערים שונות. שאלתי היא - האם מגורים משותפים איתו, יעשו טוב לקשר שלנו?

batgalim

New member
הי אטל ../images/Emo39.gif

פריסת שאלה - האם נכון ומתאים לי ול - x לגור יחד בתקופה של חצי שנה? 7 קלפים + קלף סיכום.

batgalim

New member
בראש העמוד הזה ../images/Emo26.gif

יש לינק - "פריסות ממוחשבות באתרו של אורי רז", תכנסי לקטגורית "פריסת שאלה", תכתבי את השאלה, תבחרי במספר הקלפים הרצוי ( 7 במקרה זה), ולחצי על כפתור "פרוס". העתיקי את שמות הקלפים שיצאו לך ורשמי בפורום - בשרשור זה.

אטל81

New member
בת גלים, אולי תוכלי לעזור לי....

נכנסתי ל"פריסות ממוחשבות" ושם אני מגיעה לאפשרות של פריסה: ריידר / קראולי, צרפתית / איטלקית.... מה אומר כל אחד מהם?

batgalim

New member
בשמחה...

תפני לקטגוריה (מצד שמאל של העמוד): "פריסות אוטומטיות בעברית" ושם - "פריסת שאלה - 4 עד 9 קלפים". תבחרי באופציה של קלפי ריידר, מס' קלפים - 7. (קלף הסיכום יוצא באופן אוטומטי ואין צורך להחשיבו).

למעלה