שלום אני חדשה קוראים לי ביקי (באמת) אני בת 14 נתניתית אוהבת לישון ומשעוממת........
מ מ ר ש מ ל ד ה New member 8/9/03 #1 שלום אני חדשה../images/Emo8.gif קוראים לי ביקי (באמת) אני בת 14 נתניתית אוהבת לישון ומשעוממת........
S SofyTofy New member 8/9/03 #2 ברוכה הבאה ביקי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אמממ.. זהו אני ירדן, מנהלת הפורום וגם מיכאל מנהל איתי, ויש פה עוד המון אנשים - ממש חמודים
ברוכה הבאה ביקי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אמממ.. זהו אני ירדן, מנהלת הפורום וגם מיכאל מנהל איתי, ויש פה עוד המון אנשים - ממש חמודים
מ מ ר ש מ ל ד ה New member 8/9/03 #3 תודה .........../images/Emo47.gif האמת כן זהו אין לי מה לומר..... זה ביצפר זה לא חופש בחופש הייתי אומרת המון אבל לביאוסי הרב זה לא חופש
תודה .........../images/Emo47.gif האמת כן זהו אין לי מה לומר..... זה ביצפר זה לא חופש בחופש הייתי אומרת המון אבל לביאוסי הרב זה לא חופש
ח חולה על בנחה השולט New member 8/9/03 #4 2ר!כה הX2ה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif אני טלי מקווה שתהנייייי
2ר!כה הX2ה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif אני טלי מקווה שתהנייייי
ע ענבר בקרוב שכטר New member 8/9/03 #5 ברוכה הבאה../images/Emo23.gif ברוכה הבאה תהני אני ענבר מתה על עפר אני בת 14 מואההההההההה