שלום אני חדשה אני רותם התמכרתי סדרה גדולה! ראיתי שגם דני פה שלום לך
R RoRiL New member 30/9/05 #1 שלום אני חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif אני רותם התמכרתי סדרה גדולה! ראיתי שגם דני פה שלום לך
שלום אני חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif אני רותם התמכרתי סדרה גדולה! ראיתי שגם דני פה שלום לך
S STA1 New member 1/10/05 #7 ../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifרותם!!!מה את עושה פה? כמה זמן לא שמעתי ממך!!חח..טוב לא נכנסתי הרבה לפורום כז"ב..סוריי..איך את רואה יס או 10?"
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifרותם!!!מה את עושה פה? כמה זמן לא שמעתי ממך!!חח..טוב לא נכנסתי הרבה לפורום כז"ב..סוריי..איך את רואה יס או 10?"
R RoRiL New member 1/10/05 #9 אווו../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif אולי זו הזדמנות שתחזור? לא יזיק אה אממ אני לא רואה לא בזה ולא בזה.. לקחנו בדיוידי.. אני בפרק 13 נראלי (עונה 1)
אווו../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif אולי זו הזדמנות שתחזור? לא יזיק אה אממ אני לא רואה לא בזה ולא בזה.. לקחנו בדיוידי.. אני בפרק 13 נראלי (עונה 1)
R RoRiL New member 1/10/05 #8 שלום לך../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif נחמד לראות פרצופים מוכרים מה אתם עושים בערב חג?