שלום אני חדשה אממ אני רותם.. אוהבת אותם כמובן אני אוהבת הכי את all that iv'e got ועוד כמה
R RoRiL New member 29/1/06 #1 שלום אני חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif אממ אני רותם.. אוהבת אותם כמובן אני אוהבת הכי את all that iv'e got ועוד כמה
שלום אני חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif אממ אני רותם.. אוהבת אותם כמובן אני אוהבת הכי את all that iv'e got ועוד כמה
O O L g i T New member 29/1/06 #2 ברוכה הבאה ^____^ אני אולגה 15 וחצי מראשון =] בת כמה את ? מאיפה? וסתם שאלה שולית: מה לכולם יש מall that ive got? סתם שיר.. [מתכוננת נפשית לסקילות]
ברוכה הבאה ^____^ אני אולגה 15 וחצי מראשון =] בת כמה את ? מאיפה? וסתם שאלה שולית: מה לכולם יש מall that ive got? סתם שיר.. [מתכוננת נפשית לסקילות]
Y yaelrs New member 29/1/06 #4 וואי, לגמרי מסכימה!../images/Emo45.gif../images/Emo192.gif חחח שיר נחמד לא יותר מזה.. איך יכלתם לבחור אותו על Blue and yellow?
וואי, לגמרי מסכימה!../images/Emo45.gif../images/Emo192.gif חחח שיר נחמד לא יותר מזה.. איך יכלתם לבחור אותו על Blue and yellow?
A angelbuffy New member 31/1/06 #19 מה עם...... The Taste of Ink I Caught Fire Noise And Kisses maybe memories Buried Myself Alive Choke Me Plug In Baby (לא קשור אבל שיר לפנים!!!!)
מה עם...... The Taste of Ink I Caught Fire Noise And Kisses maybe memories Buried Myself Alive Choke Me Plug In Baby (לא קשור אבל שיר לפנים!!!!)
W whatascene New member 29/1/06 #6 שיר חמוד, אבל את הקליפ ממש אהבתי קורה כבר שמנו לב שלאנשים פה יש טעם קצת שונה, לא?
W whatascene New member 29/1/06 #7 ברוכה הבאה סתם שאלה - איפה שמעת על הפורום? *תוהה אם ספיר עשתה עוד מסע פרסום*
R RoRiL New member 30/1/06 #13 חח תודה לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif תאמת לא שמעתי על הפורום ממישהו פשוט החלטתי לחפש אם יש על הלהקה פורום
חח תודה לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif תאמת לא שמעתי על הפורום ממישהו פשוט החלטתי לחפש אם יש על הלהקה פורום
H Hidden In Plain View New member 29/1/06 #8 היי ברוכה הבאה ../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif אני קולן בת 16.5 מראשון לציון
N nowhere kid New member 30/1/06 #16 ../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif ברוכה הבאה =] אני פאינה, בת 16, מנצרת עילית