שלום....אני חדשה.....

LEMONADA

New member
שלום....אני חדשה......./images/Emo9.gif

יש לי בלוג !!!! כנסו ותהנו... מצפה לתגובות אגב, תנו לי קצת טיפים למתחילים...

נוי נוי

New member
הייתי אצלך! ../images/Emo45.gif

ואהבתי. טיפים? אין טיפים. כל אחד כותב על מה שבראש שלו. תזכרי שאת כותבת בשביל הכיף שלך נטו. אגב, אם יש לך דפיוצר בבמה קשרי אליו ישירות (או שאת לא רוצה?). טוב שהזכרת לי להכניס את דודו גבע לרשימת המודלים לחיקוי...
נוי-נוי

LEMONADA

New member
נוי נוי!!

יש לי דפיוצר בבמה, ואני אוסיף קישור כבר עכשיו! ובקשר לדודו גבע (האגדי) סתם שתדעי, אח שלו הוא המורה שלי להיסטוריה והמנהל של הבית ספר שלי (אם תקראי את היומן את עוד תשמעי על הבן אדם הזה דברים מעניינים.........) ועוד משהו! ראיתי את הדפיוצר שלך בבמה, ויש לי שאלה- התמונה שם, היא שלך? כי אם כן את נראית ממש ממממדדדהההיייים !! את יפה לאללה

נוי נוי

New member
ואללה? מתאים.

ולא- זו לא אני בתמונה בבמה. חשבתי שכולם מכירים את מישל פיליפס מ"האימהות והאבות"... מסתבר שרק אני... אבל אני אמסור לה...
(הייתי אמורה לכתוב את זה אצלך בתגובות או משהו, אבל אם כבר העלית כאן את הנושא, אני רוצה למנוע טעויות זיהוי נוספות בעתיד). עכשיו, בזכות נפלאות המצלמה הדיגיטלית יש לי תמונה אמיתית בבלוג (הבטחתי לפורסט, היער האנושי, כבר מזמן).

LEMONADA

New member
נוי נוי ...עוד משהו

1. אחרי שקראתי את הבלוג שלך, הוספתי אותו לרשימת מועדפים שלי כי הוא פשוט כל כך.....אני! לא , באמת, את כותבת נהדר ומצחיק .
2. רק שתדעי שגבינת קצ´קבל (של סדרת קולז´) זה הדבר הכי הכי הכי טעים וממכר שיש!!!!!
אז אמשיך לעקוב אחרי ה-
שלך . צ´אאוווו

Silent Watcher

New member
לימונדה עם נענע (ירוקה)

טיפים למתחילים? דבר ראשון, חשוב מאוד לצבוע את הבלוג בירוק. זה מיד גורם לכולם הרגשה טובה ומקרב את השלום העולמי. דבר שני, ואני אומר זאת מנסיוני רב הימים (כמעט שלושים ימים) כבלוגר, את חייבת להחליט איך לקרוא לכל קטע חדש בבלוג: עידכונים או איזכורים? או אולי פשוט קטעים? ללא ספק שאלה קשה.

LEMONADA

New member
ירוק זה אחלה צבע ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif

לקחתי לתשומת
רציתי לצבוע את החדר שלי לירוק, זה צבע נורא מרגיע

איה@

New member
לימודה - ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

נראה לי שהקישור שלך שבור. נסי לתת את הכתובת שוב. יופי שאת כאן! ובהצלחה.
איה.

למעלה