שלום, אני חדשה..

tomganor

New member
שלום, אני חדשה..

אני תם, בת 15 וחצי, מנהריה. אני מכירה עוד אנשים מכאן, נראלי, והחלטתי גם להצטרף.. עברתי קורס מדצ"ים, ואני, ושאר הקבוצה היינו אמורים להתחיל להדריך השנה, אבל, במקרה שלנו, ראש העיר חרא! (סליחה על המילה) והוא עושה בעיות.. בכל מקרה, אני מקווה שאני אוכל להיעזר וגם לתרום מעצמי לאחרים כאן..

עוד מעט בחירות לרשויות המקומיות

כמה שאני זוכר זה בנובמבר, אז נכון שאין לך עדיין זכות בחירה, אבל אם לטענתך, ראש עירך פועל באופן לא טוב, יש לך אפשרות השפעה בעיר שלך כדי שאלו עם זכות בחירה לא יצביעו עבורו.

tomganor

New member
אני יודעת

יש עוד בעיה קטנה.. אומרים שהמתמודדים לא משהו.. אמרתי לכל כך הרבה אנשים לא להצביע לנוכחי שוב, אבל הם אומרים שאין אפשרויות.. אז, כאן אין כבר מה לעשות..

ועוד איך יש מה לעשות...

תפנו לעיתונות המקומית ותעשו רעש גדול, כך המתמודדים יהיו צריכים להתייחס לנושא הזה, ומן הסתם גם יתחייבו לסייע לכם כאשר הם יבחרו. יש עוד משהו שלא הבנתי: למה אתם לא פונים לעיתונות הארצית? אם בבאר שבע ובפתח תקוה (בנושאים אחרים) זה עבד, למה שזה לא יעבוד גם בנהריה?

tomganor

New member
תגובה..

העיתונות המקומות עוזרת לנו, אבל זה לא עד כדי כך משנה את המצב. לעיתונות הארצית- אין לי מושג למה אנחנו לא פונים..

אז באמת הגיע זמן לפנות לארצית...

כך עושות תנועות נוער רבות. באופן זה הן זוכות בהטבות ובפרסום רב (שמושך חניכים נוספים). מה לגבי שאר המתמודדים בבחירות בנהריה? אין להם דעה שונה בסוגיה זו?

tomganor

New member
ת'אמת,

שהיום כבר אי אפשר לדעת. כל אחד יכול להבטיח משהו, ובסוף לשנות דעה. אומרים שיש מישהו שדווקא כן תומך, אבל כל מי שמדברים איתו עליו אומר שהוא מפוקפק..

זה דבר ידוע לפני בחירות...

אבל חשבתי על עוד רעיון... צפיתי בערוץ של הטלויזיה הקהילתית, שם במקומות שונים בארץ מראיינים את המועמדים לראשיות המקומיות בנושאים שונים ומבטיחים לעקוב אחרי פועלם. אני יודע שיש בנהריה טלויזיה קהילתית, אז תנסו לעשות כתבה על הבעייה שבמד"צים בנהריה ושיראיינו את המועמדים השונים, שמחפשים פרסום במיוחד בשלב הזה של הבחירות. כך תצליחו להוציא מהם הבטחות לגבי שיפור המצב. אם הם לא ייקיימו את הבטחתם אחרי הבחירות, ניתן יהיה להשתמש בצילומים כראייה נגדם, כאשר תעבירו אותם לעיתונות הארצית. הם לא ירצו להסתבך עם העיתונות הארצית. מה דעתך?

העיקר שיהיה בהצלחה

ושהעירייה תעזור לתנועה שלכם בעיר מתוך הבנה לחשיבותה. שמח שיכלתי לעזור.

למעלה