שלום אני חדשה

יולי126

New member
שלום אני חדשה

שלום לכולם.... אני שמחה להיות חלק מהפורם. קראתי על הכינוס שהולך להתקיים ואשמח מאוד להגיע. צריך להירשם? אם כן איפה נרשמים? שבוע טוב

שלום יולי החדשה

איזה יופי שהפכת חלק מהפורום ובשם כולנו: ברוכה הבאה
כמובן שגם אנחנו נשמח מאווווווד מאוווד שתגיעי למפגש וראי עצמך יותר ממוזמנת
להרשם - אין צורך, רק לאשר את הגעתך ונראה לי שזה מה שעשית בהודעה... על מנת שנוכל להערך בהתאם וגם לענות על צרכיך אודה לך אם תעני על השאלון המצ"ב בהודעה הנ"ל. בזמנך החופשי וכשתרגישי נוח את מוזמנת לספר על קצת על עצמך. נעים להכיר על גבי המחשב ויהיה נעים עוד יותר להכיר במפגש!!!!!

יולי126

New member
קצת על עצמי

שלום לכולם, שמי יעל ואני בובנאית מזה כמה שנים. אני מעבירה חוגי תיאטרון בובות לילדים. כמו כן אני סטודנטית שנה שלישית לדרמה תרפיה והשנה אני מתמחה בבית חולים שלוותה. בקשר לשאלון: התאריך לא משנה לי, אבל אני מעדיפה בשעה 16, ואשמח להשתתף בכל חלקי המפגש. נתראה

הי יעל - יולי

תודה רבה על התגובה המהירה ( מצטער שלי לקח זמן להשיב...יומיים עסוקים שבסופם לא היה בי הכוח להתיישב מול המחשב ) ותודה שהצגת את עצמך בפנינו
אני מוכרח לציין שלמרות שאני נמצא בצד התיאטרוני- בידורי של תיאטרון הבובות, נושא לימודיך נשמע לי מעניין וההתמחות בשלוותה מסקרנת ומרתקת אותי - פעם כשיהיה לך זמן או חשק אני מזמין אותך לספר לנו על עבודה זו ולחשוף בפנינו נושא חשוב ופחות מוכר בפורום. לגבי המפגש: התאריך שנקבע הוא: יום חמישי 12.11 כאמור, במרכז לתיאטרון בובות בחולון השעה אכן תהיה בסביבות 16.00-16.30 וראי עצמך כמשתתפת בכל חלקי המפגש
רק בריאות ושמחה

למעלה