שלום אני חדשה!

now name

New member
שלום אני חדשה!

שלום! רציתי לספר על עצמי: אני שחר אני בת 11 אני רוקדת בבית הספר ריקודי עם, אני רוקדת 3 שנים במחולה(בית ספר למחול עם שוקי הופמן עם מישהוא יודע מי זאת),ו........ זהוא זה כל מה שהיה להגיד עלי נ.ב:אני אוהבת לשמוע מוזיקה! נ.ב:לא מזמן סימתי את החוג שלי במחולה ואני עולה לכיתה ו´ וילדים בכיתות ו´ אמורים לעלות לקבוצה יותר מתקדמת והעבירו את כל הבנות חוץ ממני ועוד חברה שלי ואני תמיד בשורה ראשונה או שניה וגם קיבלנו תעודה שסימנו את השנת ריקוד וכתבו לי שאני רקדנית מצטינת יודעת לעשות דברים קשים משתדלת ומתאמצת אני לא יודע מה לעשות אני ממש רוצה לעבור קבוצה ואני לא יוכלה כי זה ההחלטה של המורה שלי!ואני לא רוצה להיות בקבוצה הזאת כי אני יהיה עם כיתות ג´,ד´,ה, ואני יהיה היחידה בו´ זה לא נראהה ממש! תודה מראש שחר!

עוז 2002

New member
שלום חדשה וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שחר ברוכה הבאה, שמענו על מחולה (להקה מצוינת) ועל שוקי הופמן. א. לא הבנתי מה הקשר בין המורה לקבוצה במחולה. ב. לא סיפרת לנו כיצד הסבירה המורה את ההחלטה שלה להשאיר אותך באותה קבוצה, למרות שאת מצטינת. וחוץ מזה ברוכה הבאה לפורום. את יודעת שמבוגרים לפעמים גרועים יותר מילדים אז אני מקוה שאת פקחית מספיק כדי ללמוד רק את הדברים הטובים מחברי הפורום... עוז

../images/Emo50.gifברוכה הבאה לפורום

שלום לך מצטרפת חדשה. כל מה שכתב לך עוז והציע, תנסי באמת לאמץ לך. כי אמת הוא דיבר. נכון שאין את הסמל העגול (שאסורה הצפיה לילדים),אבל בשבילך תמיד הוא יהיה. עלי והצליחי. יום טוב.

now name

New member
שלום יום טוב לכולם!

אז כמו שאמרתי תודה לכולם, אגב אם לא הבנתם מה אני מדברת אני יסביר שוב, אני רוקדת במחולה 3 שנים אני תלמידה מצטיינת(לפחות ככה אומרים לי), לא מזמן סימנו את החוג,דורית המורה שלי אמרה שאני מצטינת שיש לי כישרון לריקוד אבל אכזבה....-שקבלתי את התעודה ממש התאכזבתי מדורית המדריכה שלי היא אמרה לי שאני ישאר בקבוצה עוד שנה(ביאוס ע-נ-ק-י),כי אני בכיתה ו´ וכלם שמה בכיתות ג,ד,ה,ואני כמעט היחידה בו´. חוץ מזה שאני דיברתי עם המדריכה שלי בטלפון ואמרתי לה שאני ממש רוצה לעבור לקבוצה השניה והיא אמרה שאני יהיה בלהקה שבוע-שבועים והיא כבר תחליט! אז עשיתי דבר כזה החלטתי שאם דורית לא מעיברה אותי לקבוצה המתקדמת אני יעבור חוג לחוג מעניין אותי(אבל שכמובן ישאר ריקוד),נגיד המושווה הגרמנית(פעם הציעו לי ללכת לשמה זה הקבוצה הכי מתקדמת בארץ)או לטרפסיכורי,או חוג זא´ז אחר! שחר(אני בת)

../images/Emo65.gifלשחר הנחמדת../images/Emo34.gifגאים בך|כלנ

שחר ברוכה הבאה לפורום. אנו מקווים שתומך ושמחתך - בצד הצטיינותך יתרמו לפורום, יעזרו לנו להבין גם את הנוער הרוקד. ברוכה הבאה.

למעלה