שלום אני חדשה!

MoNiCa SeX

New member
שלום אני חדשה!

שלום אני חדשה בפורום, ומעריצה די חדשה של "מוניקה סקס" (4 חודשים). חברתי היקרה צרבה לי כמה שירים שלהם, ויש שיר שההולך ככה: זה הכל בדמיון שלי מה שנקרא החיים שלי אין פה שום דבר אמיתי חבל שאת לא רואה אותי לא רואה אותך מה שם השיר הזה? וכמו כן-מוניקה סקס לנצח! פסח שמח ותיהנו או משהו כזה....

MoNiCa SeX

New member
שכחתי

מי היה בהופעה הסגורה של מעריב לנוער באברבי? נכון שהיה גדול?

רותמיקה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo29.gif

מקווה שתהני פה! אממ השיר שדיברת עליו הוא דם. ומממממממ תקני את הדיסקים נשמה, אל תצרבי.. בטח שלא מוניקה סקס... אני רותם ד"א

MoNiCa SeX

New member
תודה

תודה רותם,וגם חן (מקווה שאפשר להשתמש בשמות פרטיים) אבל צרבתי כי לא היה לי מספיק כסף לקנות את הדיסק...מאז עברו הרבה שירים בטייפ וקניתי את כולם- ואת "חיות מחמד" קניתי בהופעה עם החתימה.... ומתי בדיוק היה לשחר יומולדת- ביום של ההופעה,אחרי או לפני? ואפשר תאריכי לידה שלהם, כי אני לא יכולה להיכנס לאתר שלהם בינתיים... תודה ומצטערת שנפלתי עליכם ככה :)

רותמיקה

New member
לא נפלת,להפך.../images/Emo29.gif

יהלי-1.11.72 כל השאר אין לי מווווווושג
רוני מה התאריך של פיטר? ברח לי..

ממממממ..... ../images/Emo168.gif

חחח קודם כל, ברור שאת יכולה לקרוא בשמות פרטיים, כי כולם כאן חברים... ולגבי התאריכי לידה.... הם לא כל כך ידועים, אבל אני חושב שאוכל להשיג אותם.

ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

נעים מאוד, אני חן הוכמן, אני מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו לפורום, ואני מקווה שתהני פה!!!
את מוזמנת לעיין בפורו- אם זה במאמרים, בגלריות וכו'.... מקווה לראות אותך פה הרבה, והכי חשוב שתהני!
חן הוכמן

Rain Star

New member
ברוכה הבאה!

אני מרון, ואני לא חבר בפורום! (זה בדרך....אין מה לעשות הבטחות צריך לקיים לא חן? פאק איט כאילו שאני לא אצטרף בשמחה....הודעה הבאה :D)

Rain Star

New member
אוקיי הנה...

היי אנשים אני מרון בן 15 לא מעריץ את מוניקה אבל נורא אוהב לשמוע...ואני מצטרף לפורום
(לא אף אחד לא לחץ עלי ולא ניסה לשכנע אותי...מה פתאום?!?! מאיפה הרעיון הזה?! חחחחחחחחחחחחחחח)

Rain Star

New member
ועוד משהו....תרגישו חופשי ל...

התחבר אלי לאייסי (נו סמיון בסדר איי-סי-קיו. מרוצה?!) ICQ # :42142444

חחחחחחחחחחחחחחח |../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ברוך הבא אח שלי!! חחחחח אוהב אותך אח!

Rain Star

New member
"זה תמיד אהבה וזה תמיד

מסובך ונמאס...."
אופס...טעות בפורום...חחחחחחחחחחחחחח אנשים הייתי מזמין אותכם לפורום של עברי אבל.....לא! אנשים של מפחידים אותי עם ההערצה שלהם אליו אז אני רק אמליץ לכם בחום לקנות את הדיסק הראשון שלו (לפחות) - מלטף ומשקר (חובה בכל בית אב...חחחח) זהו, נגמרו הפרסומות
לילה טוב!

עליסהה

New member
חדשה!!

מה איתכם מה קורה? מי אתם !?! אני הדס,בת 15 אוהבת את מוניקה ורוק ישראלי בכלל....

ברוכה הבאה הדס!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

נעים מאוד אני חן הוכמן, אני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה לראותך כאן ההההרררבבבהההה!!! את מוזמנת לאמץ לך אייקון, ולעיין בפורום, במאמרים, גלריות וכו'.... מקוה מאוד מאוד שתהני! חן הוכמן

aim

New member
הוכמן! נכון שאתה גאה בי!

אתה רואה? אני בפורום שלך!!!!! טוב שמע, אני ינסה לכתוב הרבה...........................זהו! ביי, אחלה פורום!!!

למעלה