שלום...אני חדשה...

dj damage x2

New member
וואי זה נכון?

שאם אתה עושה טנטרה אחרי סקס אתה יכול לשמר את ההרגשה וזה כמו אורגזמה אחת גדולה? נכון? אני רוצה ללמוד את זה

Love Is Life

New member
בעולם הטנטרה אין "סקס"...

במובן המקובל של המילה... כן יש: אהבה, תשוקה, כמיהה, ריגושים, התמסרות... וכל שאר המילים השמחות... כשאתה מצליח לאמץ לעצמך יכולות טנטריות, ה"סקס" הופך לחוויה מתמשכת של ריגוש אינסופי, שרק הולך ומתגבר עם הזמן... אתה "עלול" למצוא את עצמך עושה אהבה שעות וימים רצופים, מבלי שתשאף ולו פעם אחת לפרוק את האנרגיה המצטברת בצורת אורגזמה. ה"שיא" איננו עוד מטרה שרוצים לכבוש, כי אם מקום אליו אתה מפלס את דרכך בסערת הרגש והתשוקה, אבל ממקום מאד שקט ורגוע. וככל שאתה מתקדם במעלה הריגושים, אתה הופך למרבה הפלא ליותר ויותר שליו ונינוח. ההיפך הגמור מהתחושה שחווים כששואפים לכיבוש האורגזמה... וכשאתה מצליח להפוך את חיי האהבה שלך לכל כך נינוחים ושלמים, תחושה זאת מתפשטת לשאר תחומי החיים. אתה מוצא את עצמך חי ללא מטרות לכיבוש, ללא יעדים להשגה... אתה חי כל רגע ממקום של שלווה וקבלה שבלב... אתה עושה אהבה עם החיים...
LIL

מסכים ../images/Emo13.gif ולגבי האורגזמה במין...

William Reich היה רופא-מדען מפורסם שחקר את האנרגיות ופעילותן על הגוף הרגשי, הוא אמר פעם: "אינך יכול לדעת את הסקס אם לא הגעת לאורגזמה עמוקה. זהו לא רק שיחרור של אנרגיית מין כל הגוף צריך להגיע לשחרור עמוק ,להיות רגוע, ואז חווית הסקס היא לא רק ממוקדת במרכז המין אלה היא מתפרשת על כל הגוף וכל תא בגוף משתתף בחוויה ואז הגעת לפסגה, פסגה שבה אתה לא הגוף." דבריו פרדוקסליים, הוא אומר בעצם שהסקס הוא רוחני. הטנטרה אומרת את אותו הדבר והמשמעות היא שבסקס עמוק את לא תיהיי הגוף בכלל.את תיהיי כמו נשמה,רוח שמרחפת, הגוף ישאר מאחור, את תשכחי אותו לגמרי, הוא כבר לא יהיה. את לא תיהיי חלק מהעולם החומרי. רק אז תיהיה האורגזמה. לגבי אח"כ: הטנטרה, William Reich ,פרויד ואחרים הסכימו לחלוטין שאם הגעת/ה לאורגזמה בסקס את/ה תקרין את זה (תזרח) שעות אח"כ, תרגיש אחרת, ללא דאגות, ללא מתחים וזה יקרה רק שבאמת לא נחזיק את עצמנו בסקס, לא נילחם, במצב של let-go . בסה"כ ננוע עם אנרגיית החיים.

שלום...אני חדשה...

קודם כל , אני קוראת את הפורום וכל מה שכתוב פה באמת באמת יפייפה!!! חוץ מזה שאני מתעניינת בזה כבר המון זמן. . . אוקיי ,אז הסיפור הוא כזה... יש לי חבר כבר שנה ואנחנו מאוד קרובים. הוא גם דיי מתעניין בנושא וחשבנו להתחיל לתרגל טנטרה ביחד... השאלה היא מאיפה מתחילים ומי מה ואיך??? תודה מראש...

Love Is Life

New member
שלום לנערה היקרה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה... כדי לענות על שאלתך בצורה מפורטת, אציג בפנייך את מגוון האפשרויות באופן כללי. לאחר שתקראי, כתבי בבקשה איזה כיוון נראה לך/לכם מתאים יותר להתנסות ראשונית, ונשמח לפרט: אינטרנט. ברשת ישנם אתרים רבים הקשורים לטנטרה, ובהם הסברים, הדרכות, וחומר רקע רב. (ואת נמצאת כרגע באחד מהם, והחביב מכל...
) ישנם כמה אתרים בעברית, שבחלקם הנחיות מפורטות לתרגילים משותפים, לבודדים, כולל צילומים ותרשימים... ספרות. החומר בעברית למיטב ידיעתי לא רב במיוחד, אולם מה שיש מאד ממצה. לימוד מתוך ספרות יכול לשפוך הרבה אור, אך למי שאוהב תכל'ס, ספר עשוי להיות מכשול... אבל רקע כללי ותאוריה יש, ובשפע. ליאור ידידי ודאי יוכל להרחיב ב'סעיף' זה מנסיונו הרב. סדנאות קבוצתיות. הדרך הפופולארית ביותר. בארץ יש שפע סדנאות במסגרות שונות, המותאמות ברובן למתחילים. רובן מיועדות למספר משתתפים די גדול-לעתים בין 20 ל-30. מי שמוטרד מכמות המשתתפים עלול לחוש אי-נוחות. ראי דבריי בנושא זה כמה הודעות קודם... לימוד אישי. 1X1 או זוגי... למיטב ידיעתי מתכונת זו די נדירה בארץ, למרות שישנם כמה מנחים שעושים זאת. מתאים רק למי שמרגיש פתוח מספיק לקבל הדרכה כל כך אינטימית ממדריך/ה "חיצוני/ת"... (למרות שלגבי זוגות זו יכולה להיות דרך מופלאה להשתחרר ממחיצות...) פסטיבלים. לחובבי ההמולה וההמונים. גם כאן תוכלי לקרוא בהרחבה את הדיון בהודעה קודמת. ולמרות ההסתייגות-זו דרך קלילה ו'בלתי מחייבת' להתרשמות ראשונית. למי שמתאים בלבד... כאמור-אם תוכלי מהמידע הנ"ל לתת כיוון למה שנראה לך, נשמח להרחיב את היריעה.. ברוכה הבאה. מאחל לך שפע של אהבה... LIL

ברוכה הבאה../images/Emo24.gifנערה../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה נערה לבית החם שלנו בפורום
אני מצטרף לידידי היקר LIL בתשובתו המפורטת
אוסיף לגבי אינטרנט שאצרף בקרוב מאוד בפורום קישורים לאתרים שעוסקים בטנטרה... לגבי ספרים - הם תורמים המון ידע, ממצים,אך ישנם הרבה ספרים שדם עושים עוול לטנטרה ומחבריהם משום מה החליטו להשתמש בשם טנטרה לקידום מכירות, כמו כן כמו ש-LIL ציין לחלק מהאנשים הם יכולים להוות מכשול... אישית אני מאוד מתחבר לאושו, את הגישה שלו,את ראיית העולם,ההומור שלו , ובדר"כ שאני קורא ספר שלו יש לי הרגשה שהוא מדבר אליי. ועכשיו.... לסקס טנטרי:
בטנטרה ההתנוחה של ה-mind היא המשנה וממנה נגזרת התנוחה הפיזית, חשוב להירגע , הטנטרה מדברת על "כניעה" המון, בהרבה הקשרים כחלק מקבלה של דברים, פשוט לתת לדברים לזרום ואותו הדבר במין, צריך להרגע, להכנע להפוך את האקט למדיטציה, בלי לחשוב יותר מדיי, פשוט לתת לדברים לזרום, להתרחש לא לקפוץ קדימה כמו שה-mind נוהג לעשות בדרך-כלל – תמיד קופץ קדימה, תמיד מחפש את התוצאה והתוצאה היא בעתיד, פשוט להיות בהווה , הסקס יכול להיות מספק מהרבה מבחינות, הוא מביא אותנו לשלמות עם עצמנו, לטבעי שבנו' למה? בסקס אנו זורקים את ה- mind אין תהליך מנטלי, וטוב שכך - לא צריך להיות, אם יש אז בדר"כ גם אין סיפוק, אין אורגזמה והסקס נהפך למשהו מקומי , הטנטרה משתמשת בסקס כדי להפוך אותנו שלמים , כדי להגיע לכך אנו צריכים לגשת לסקס במצב מסויים, לשכוח את כל מה שלמדנו על סקס, כל מה שהחברה לימדה אותנו על סקס אסור לנו להיות במצב "שליטה" , שליטה היא מחסום. . הסוטרה הראשונה מהסוטרות של הסקס הטנטרי אומרת : לא למהר, לא לחפש את הסוף, את האורגזמה, להשאר בהתחלה ,יש שני חלקים לאקט המיני ההתחלה והסוף, להשאר בהתחלה, החלק ההתחלתי יותר רגוע,חם , לשכוח את הסוף. כשהאנרגיות מציפות אותנו לא לחשוב במונחים של שחרור אלה להשאר עם האנרגייה המציפה אותנו, לשכוח את הסוף, את ה"גמירה". להשאר עם האהוב או האהובה כאילו אתם אחד .
ליצור מעגל. בטנטרה ישנם 3 אפשרויות, זוג אוהבים יכול ליצור 3 צורות, צורות גיאומטריות: יש ציור אלכימי טנטרי עתיק שבו עומדים גבר ואשה בתוך 3 צורות גיאומטריות: ריבוע,משולש ומעגל, בדר"כ שאנו באקט המיני ישנם 4 אנשים לא זוג וזהו הריבוע , לכל איש צלע , ישנם 4 צלעות מכיוון שבד"כ כל אחד מהזוג מחולק ל-2 הצד החושב והצד המרגיש, זוג לא יכול "להיפגש" שם, 4 אנשים נפגשים, ואין פגישה עמוקה, זה נראה כמו מפגש אך זה לא. אין תקשורת מכיון שהצדדים העמוקים בזוג חבויים, רק הראשים נפגשים, רק הצדדים החושבים נפגשים, לא הצדדים המרגישים. הסוג השני הוא המשולש: אנו 2 , 2 זויות ובסיס, לרגע מסוים אנו הופכים לאחד לזוית השלישית במשולש, לרגע אחד 2 הצדדים בנו נעלמים והופכים לאחד. מצב זה עדיף על המרובע מפני שלפחות לרגע אנו אחד,חזרנו לעצמנו, וזה נותן לנו כוח, "חיות" ,את כוח החיים. אך המצב השלישי הוא הטוב מכולם וזה המפגש הטנטרי : אנו נהפכים למעגל, אין זויות והמפגש הוא לא רק לרגע, הוא לא רגעי, אין זמן במצב זה, ונוכל להגיע למצב זה אם לא נחפש את ה"סוף"," הגמירה" אם נחפש זה יהפך למשולש . נשאר עם ההתחלה לא ננוע לסוף, לא צריך לקחת את האקט המיני כדרך כדי להגיע לאן שהוא, לא לקחת את זה ככלי, אין סוף לאקט. צריך להיות בהווה, לא בעתיד, להנות מהמפגש ,מהגוף ,מהנשמה של בן/בת הזוג להתמזג אחד בשני, להנמס אחד בשני. כשאנו לא ממהרים לסוף האקט, לאט לאט הוא הופך להיות פחות ופחות מיני ויותר ויותר רוחני, ישנה תקשורת עמוקה ושקטה בין האנרגיות של בני הזוג, וניתן להשאר כך שעות...
בלי לחשוב, פשוט להשאר עם הרגע . האנרגיות עוברות בין בני הזוג וממלאות אותם באנרגיות חיובית, והאנרגיה נעה בצורה מעגלית האנרגיה לא אובדת, להפך היא גודלת דרך המין הנגדי ומתעצמת....
ליאור

טרה10

New member
כי באהבה אין ריבועים ואין משולשים..

ואין צלעות ואין בכלל מלים ומושגים לתאר אותה. גם לא יודעים איך היא מתחילה ואיך היא נגמרת. ולפעמים היא לא..נגמרת..וזה בעצם הסוד שלה. שהאהבה נמשכת יותר מחיי האדם. אגב אהבה מתחילה באות אלף. ולא במקרה.כי אין מקרה. ועד לאות טית אפשר לעשות המון דברים..רק מה אחרי האהבה.

seer of visions

New member
שלום

אני מודה הנני בטול ואני דיי רק עכשיו גיליתי על הטנטרה כתורה שלא מתייחסת רק ל מין ומימוש האהבה תוך כדיי העצמת ההרגשה אבל אני בן אדם פתוח ודיי רוחני אני לא פעיל הרבה כי הנגישות שלי לאינטרנט דיי מצומצמת לסופיי השבוע טוב כל אופן שיהיה יום נחמד לכם רבותיי ו זהוא

למעלה