שלום,אני חדשה......

הפפרית

New member
שלום,אני חדשה......

היי,אני חדשה בפורום.........
איזה שיר מהאלבום- blood sugar sex magik הכי יפה לדעתכם???

lollapalooza

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ספרי לנו קצת על עצמך.... (לפחות שם או משהו) אני הדס. איזה שיר
ואוו, קשה לבחור. כולם.

הפפרית

New member
אני עדי.......

אני עדי,בת 15, כמובן מתה על הצ'ילי פפרס, במיוחד אנתוני......
השירים האהובים עליי מ bssm - i could have lied,funky monks,breaking the girl

Vdrums

New member
למה בנות תמיד מסתכלות על כמה

האמן נראה טוב? אם אנתוני היה מכוער, היית מציינת את זה? למשל "אני מתה על הצ'ילי, אנתוני זמר מעולה למרות שהוא נראה כמו קוף מכוער"
לפעמים יש הרגשה שאנשים מתעסקים יותר במראה מאשר במוזיקה, וזה די מתאים לפורום בריטני ספירס מאשר לכאן...

lollapalooza

New member
תומר

משקעים מפורום רוק
מה לעשות, בנות מסתכלות על המראה החיצוני... גם בנים
אבל ברור שזה לא מה שחשוב באמנות ואם בגלל זה מישהו אוהב להקה/ זמר/ כל אמן אחר- זה באמת דבילי.

Vdrums

New member
סבבה, לדעתי זה מיותר להזכיר את

זה. זה מזכיר פורום של ילדות צווחניות שמעריצות את בריטני פיחס...

הפפרית

New member
לא רק היופי

אני בטח שלא אוהבת את הצ'ילי רק בגלל שאנתוני שם, יכול להיות שיש כאלה בנות שאוהבת אותם רק בגלל אנתוני או כל מישהו אחר ולא יודעות יותר מ2 שירים... אני קודם כל אוהבת את השירים והסגנון שלהם,והיופי יכול רק להוסיף. ד.א. זה לא הפורום הראשון של צ'ילי שבריטני מוזכרת בו...... מעניין למה......(לא בציניות)

Vdrums

New member
../images/Emo13.gif רק להבהיר שאלתי בכלליות

בלי משהו ספציפי כלפי מישהי.

lollapalooza

New member
דרך אגב

היא לא אמרה שהיא הכי אוהבת את אנתוני כי הוא חתיך או משהו כזה. היא פשוט ציינה שהיא הכי אוהבת אותו. ויכול להיות שזה גם משהו שהיא אוהבת בו, אבל לא בטוח שזו הסיבה היחידה. זה כמו שאני הכי אוהבת את ג'ון, אבל לא בגלל המראה שלו. ממש לא. זה שאני חושבת שהוא חמוד זה רק חלק קטן ושולי מהעניין, הרי יש יפים ממנו.

SirPsychoSexy1

New member
מה זה משנה?!

מה זה משנה אם היא אוהבת את אנטוני בגלל שהוא חתיך.. זה לגיטימי... אני חושב שאנג'לינה ג'ולי שחקנית טובה.. אבל בינינו היא לא... היא פשוט אחד היצור ממין נקבה הכי יפה שיש עליי אדמות (לטעמי..) אז ME LIKE IT

../images/Emo4.gif

מה זאת אומרת שאת הכי אוהבת את ג'ון? חשבתי אני הכי אוהבת אותו בעולם... אני באמת צל/ אוויר כזה שלא שמים
שאני קיימת בכלל...

DAN1EL

New member
מממ....אני מתלבט בין שלושה:

Give It Away, The Greeting Song, Under The Bridge

למעלה