שלום אני חדשה..

Yaeli p

New member
שלום אני חדשה..

אני התמכרתי בעקבות אמא שלי.. היא שונאת את קמילה ואני לא מבינה אותה.. אני חולה על קמילה ועל קפיטו שונאת את איריס וקלרה המגעילות.. אוהבת מאוד את פרדי ואדו.. אני בת 16 מרמת ישי..

יעלי-מה את אוהבת בקמילה?

תסבירי - היא נראיית לי משעממת. אין בה דבר יוצא דופן.פשוט בחורה טובה ויפה. לא יודעת לעמוד על שלה. באמת יעלי - לא משנה בת כמה את מעניין לשמוע את דעתך וכמובן - תישארי איתנו .תיכנסי בערב אחרי הפרק.....

Yaeli p

New member
אני חולה על קמילה

כי לדעתי היא מייצגת את האהבה האמיתית של אדו. היא מתאימה לו. אולי היא לא מעניינת כל כך כמו אלנה.. אבל אני רואה בה דמות דומה לי קצת.. גם אני דואגת מכל דבר והייתי מתנהגת כמוה בקשר לאיריס.. אני רואה בקמילה דמות שלמרות כל מה שעובר עליה היא חזקה מאוד! היא הצליחה לעבור את המשבר עם אמא שלה.. ועם איריס... והיא תהיה חולה בלוקמיה והיא תחייה בסוף אז בכלל.. פשוט אישה חזקה קצת בלי בטיחון עצמי כי היא מפחדת שאלנה תקח את אדו. ובגלל זה היא מהוסססת קצת. אבל בעיקרון אני אוהבת את הדמות של קמילה. למה את לא אוהבת את קמילה?

כן גם לדעתי קמילה טיפה משעממת

משום מה אני מעדיפה יותר את איריס..אני יודעת שהיא לא רעה באמת ולקראת סוף הסידרה את תתקן את דרכיה הרעות.. אין לי שום בעיה עם קמילה..אבל היא באמת משעממת וחסרת אישיות לדעתי. אני הכי אוהבת נראה לי את קפיטו..כמובן אלא מה..

למעלה