שלום אני חדשה!

Lara145

New member
שלום אני חדשה!

שלום לכולםם, אני חדשה פהה!! קוראים לי ספיר אני אוהבת לשמוע שירים של ג'סטין, ויש לי שאלה ראיתי באתר שלו שיש לו דיסק חדש שקוראים לו IM LOVING IT זה הולך לצאת בארץ?? אני בכלל לא בטוחה שיש לו דיסק כזה יכול להיות שזה רק השם של השיר מישו יכול לעזור לי? ביי ספיר

justin love

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאהה...אז ככה...

דבר ראשון גם לי קוראים ספיר ספרי קצת עלייך.. דבר שני im loving it זה השם של השיר לא הולך לצאת לו דיסק חדש בשנה הקרובה סורי אבל מה שכן זה שיוצא סרט שהוא משתתף בו והשם הוא אדיסון... ולכל האנשים בפורום.. רציתי לדעת מי ראה אתמול את ג'סטין???בסטאר וורלד????

In LoVe WiTh Me

New member
../images/Emo93.gif פיספסתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי, איפה, איך??? יש שידור חוזר
פליז תגידי לי שכן

Lara145

New member
מתי הולך לצאת הסרט?

מתי הולך לצאת הסרט????? ראיתי בעיתון הזה של הבלוקבסטר שכתוב שג'סטין הולך לשחק בסרט. אבל אני לא יודעת מתי זה הולך לצאת זה מספר על משו עם עורכי דין, וג'סטין הולך לשחק את אחד התפקידים הראשים... קצ' זה נכון שהוא אמר שמשעמם לו להיות זמר??? מחכה לתשובה, ספיר נ.ב למה באמת לא ריכזתי את כל השאלותת????

RJlake

New member
הסרט של ג'סטין יצא רק ב2205 ככה שיש

עוד זמן! אבל הוא לא ישחק עורך דין הוא ישחק עיתונאי אם את רוצה עוד פרטים אז כתבנו פה הרבה על זה אז תחפשי באחת מההודעות

RJlake

New member
אני ראיתי אותו בסטאר ווררלד!!!

איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הסלין הזאת רזה בטירוף זה מפחיד גם התנועות שהיא עשתה היא נראתה כול כך מגוכחת חחחח...

justin love

New member
חחח כן????

היא חושבת שהיא מזה צעירה ..חח הגיע הזמן שהיא תבין שצעירה היא כבר לא .. ואיך ג'סטין היה???????

RJlake

New member
חמוד כמו תמיד!!!!!!!!!

לא הראו אותו הרבה אבל הוא היה כזה מאמי הוא לבש טוקסידו שחור והוא נראה כזה אלגנטי איך יפה לו חמוד שלי!!!!!!!!

למעלה