שלום!!!!!!!!!אני חדשה!

שלום!!!!!!!!!אני חדשה!

קוראים לי ריטה אני ואני בת 14 מהמרכז.... אני מתה על הסדרה "הרקיע השביעי" ואני כלכך שמחה שסוף סוף פתחו פורום!!!!!!!!!!!! ואוו נכון שהפרקים האחרונים היום מצחיקים נורא?! זה כלכך נחמד שהם שמו שם יההודיה בסדרה נכון? שמתם לב שבחתונה אז שרה אמרה למאט: הרי את מקודשתלי..." אני יודעת שאי אפשר לצפות שהם יגידו את זה פיקס אבל בכל זאת זה מצחיק! והפרק של הארוחת ערב עם 2 המשפחות:קורעעעעעעעעעעעע!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וכן, שמנו לב

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

באמת מזל שהם צירפו יהודיה לסדרה כי אז אנחנו גאים בעצמנו וגם זה היה ממש מצחיק ואפילו אבא שלי ראה את החתונה ואז הוא שאל מתי זה התחיל ואמרתי לו ברבע ל7 ואז הוא אמר ...אז למה לא קראת לי..!?... בקיצור אפילו אבא שלי שהוא איש לא צעיר ראה איתי..שווה!! ואיזה מצחיק היה שלאריק היה כיפה בחתונה..כומר עם כיפה..

*Ginny Weasley*

New member
לא מתתי על הפרקים האלה..

הם נראו מאוד הסברתיים-חינוכיים בנושא היהדות, הקונפליקט של אריק-מאט היה לא מספיק מחודד, ואולי אפילו צפוי. העובדה שמאט לא נתן לסיימון להיות השושבין שלו הייתה הזויה, בתור סיימון הייתי -מאוד- נעלבת, הרי רובי, עם כל הרצון הטוב, באמת לא ה-אח. אז די לשיט ולקיטשיות... וכן הקטעים בחתונה היו קורעים
הקטע הוא שכזה שמתי את הפרק להקליט, והתכנות היה עד 7 וחצי בדיוק וזה חתך לי כמה דקות מהסוף
לא ראיתי את מאט שובר את הכוס
.

../images/Emo41.gif

זה שמאט לא נתן לסיימון להיות השושבין שלו ואח"כ הוא הסביר לו למה גם אם אני הייתי סיימון הייתי נעלבת ונותנת לו 2 סטירות.. הם לא מציאותים.. ואיזה מצחיק זה שבסוף כולם אמרו מזל טוב..

שלמונזה

New member
לגבי מאט ורובי ../images/Emo168.gif

זה נועד כדי להראות לנו כמה מאט מתבגר והוא סוףסוף מבין שרובי לא מאיים על מקומו במשפחה והוא רק רוצה לעזור. נכון שהיה עדיף שהוא היה נותן את התפקיד לסיימון כי גם סיימון נורא רצה
אבל היתה כוונה ברורה בנתינת התפקיד לרובי שהיא העברת תפקיד האח הבוגר לרובי למרות שביולוגית הוא לא חלק מהמשפחה אבל כולם אוהבים אותו ורוצים אותו שם, והוא נורא עוזר.

אומנם..

כך זה היה בסדרה אבל בתכלס איזה אח שאחיו לא היה נותן לו משהו שכ"כ רצה ואח"כ מסביר לו כי לדעתו הוא לא מספיק בוגר בשביל זה, לא היה נעלב ומקבל את זה כמו שזה?!..

שלמונזה

New member
האממממ תכלס ../images/Emo168.gif

התפקיד נקרא THE BEST MEN יעני החתן בוחר את מי שנראה לי כחבר הכי טוב שיכול לעמוד במטלה, לא תמיד נותנים את זה למשפחה בד"כ זה לחבר הכי טוב ככה שהבחירה של מאט לא ממש מוטעית. בכלל היו צריכים להביא לתפקיד את החבר של מאט שהתחתן ג'ון אני חושבת קראו לו, השוף לדירה לשעבר.. למה הוא לא בא לחתונה? נו מה לעשות. וסיימון? נו לא תמיד מקבלים מה שרוצים בחיים, ובסוף גם סיימון הבין את זה.

diet prozak

New member
בקשר לג'ון

כשסיימון שאל מאט ביום שלפני החתונה אם הוא בחר כבר שושבין מאט הגיב ואמר שג'ון לא בעיר, ואז פנה לרובי וביקש ממנו... מאט העדיף את ג'ון, אבל זה היה לטובת הסדרה להראות את הקונפליקט הזה עם סיימון ורובי, אז הם החליטו שהוא לא יוכל לעשות את זה... הם כאלה חינוכיים לפעמים שזה מחרפן!!!

שלמונזה

New member
האמממ טוב ../images/Emo168.gif

פספסתי את הפרק הזה
וג'ון דווקא היה חמוד, חבל שהוא לא בא. וכן נו זאת מהות הסדרה להיות חינוכית, בלי סקס בקושי נשיקות וכל היום הרצאות בכנסיה.... אבל בכל זאת יש את הסיפורים המעניינים שם ובגלל זה אנחנו אוהבים את הסדרה כ"כ.

diet prozak

New member
גם...

וגם כי החברים של מרי ולוסי תמיד כאלה מדהימים... (חוץ מווילסון, לא אהבתי אותו)

וואלה..

באמת קוראים לתפקיד the best man. אבל אז למה מאט הסביר לסיימון את זה שהוא בחר בו כי הוא לא מספיק בוגר. ואיך סיימון ישר קיבל את זה..נכון, באיזשהו שלב הוא היה צריך לדעת את זה ולקבל את זה כמו שזה אבל איך ישר הוא הבין?! ומאט אמר שגו'ן לא יבוא...ולכן בחר ברובי

coralline

New member
לפחות ראית חלק

אני בכלל לא ראיתי את הפרק
כי ההקלטה נדפקה או משהו... אז תהיתי... אם את יכולה לכתוב לי מהיה אבל כזה יותר בפירוט את יודעת... רק אם יש לך כוח כי אני לא מצליחה למצוא תקצירים נורמאלים ולא מצליחה להשיג את הפרק בקשר לקטע של רובי מאט וסיימון 0לפחות ראיתי את הפרק שלפני זה) אז לדעתי רובי דווקא כן כמו אח בשבילם ביחוד עכשיו שמאט מתחתן למרות שזה באמת היה די קיטשי וחלק מהדברים שם שהם אמרו על היהדות היו קצת מוזרים אני חושבת שהם רפורמים או משהו לא?

E s t r e l l a

New member
כן, אמרו שהם רפורמים

כשהרב אמר למאט שהוא יוכל להתגייר ביום של החתונה, כי רפורמים לא דורשים לעבור ברית מילה

למעלה