שלום אני חדשה !! קוראים לי ניצן ואני בת 13 .. אני מתה על הסדרה הזאת .. במיוחד על מרסדס הכוסית .!!
N nitsan13 New member 7/1/05 #1 שלום אני חדשה !! קוראים לי ניצן ואני בת 13 .. אני מתה על הסדרה הזאת .. במיוחד על מרסדס הכוסית .!!
Y yaya1989 New member 7/1/05 #2 ברוכה הבאה ניצן!!! גם אני הכי אוהבת את מרסדס!!! היא מדהימה... אני יערה
N nitsan13 New member 7/1/05 #3 היי יערה !! יוו אני כבר מחכה לראות את הפרק הבא.. !! יש לי כמה שאלות אתם כבר יודעים מי יזכה ? ויהיה עוד עונה ?
היי יערה !! יוו אני כבר מחכה לראות את הפרק הבא.. !! יש לי כמה שאלות אתם כבר יודעים מי יזכה ? ויהיה עוד עונה ?
M MaYuShKuSh New member 8/1/05 #6 ברוכה הבאהה אממ אני מאיה אני יודעת מי יזכה אבל אסור נראה לי להגיד סתכלי בספויילרים פה בפורום כתוב וכן יהיה עוד עונה... נראה לי יהיה איזה סכ"ה 5 אבל אני לא סגורה על זה בכל מקרה תהני לך פה
ברוכה הבאהה אממ אני מאיה אני יודעת מי יזכה אבל אסור נראה לי להגיד סתכלי בספויילרים פה בפורום כתוב וכן יהיה עוד עונה... נראה לי יהיה איזה סכ"ה 5 אבל אני לא סגורה על זה בכל מקרה תהני לך פה
O oren456 New member 8/1/05 #7 היי ברוכה הבאה אני אורן בן 16 וחצי,אני יודע מי הזוכה וגם מי הזוכה של העונה ה3 ,ואם את רוצה לדעת אז תגיבי לי במסר ולא כאן. בשביל לא להרוס לאחרים.
היי ברוכה הבאה אני אורן בן 16 וחצי,אני יודע מי הזוכה וגם מי הזוכה של העונה ה3 ,ואם את רוצה לדעת אז תגיבי לי במסר ולא כאן. בשביל לא להרוס לאחרים.