*בת כמה את?
R riotgirl28 New member 28/4/05 #1 שלום אני חדשה קוראים לי שירה [:אני מטורפת על גרין דיי והם הלהקה הכי טובה בעולם [:
S Sum41xGiRL New member 28/4/05 #14 Riot! Riot! Riot! מישהו פה שומע - Casualties?!?!?! שמעו להקה מעולה בסגנון של גרין דיי!!(PUNK)
S Sum41xGiRL New member 29/4/05 #25 לא. הם ידועים בכך שהם פאנק רוק... מה את לא מבינה? WWW.ALLMUSIC.COM כנסי לאתר הזה, תריצי בחיפוש "Greenday" ותיראי איזה סגנון הם
לא. הם ידועים בכך שהם פאנק רוק... מה את לא מבינה? WWW.ALLMUSIC.COM כנסי לאתר הזה, תריצי בחיפוש "Greenday" ותיראי איזה סגנון הם
ר רונוש3 New member 29/4/05 #31 מה הקשר פופ??.. גמני שמעתי שזה ככה אבל לא הבנתי למה כי זה ממש לא פופ ועוד אומרים שמארון 5 הם רוק... לא ניראה לי
מה הקשר פופ??.. גמני שמעתי שזה ככה אבל לא הבנתי למה כי זה ממש לא פופ ועוד אומרים שמארון 5 הם רוק... לא ניראה לי
S Sum41xGiRL New member 29/4/05 #32 פאנק פופ פאנק פופ זה פאנק שדומה מאוד לפאנק רוק, אבל להבדיל ממנו הוא יותר קליל, הבדל בין הפאנק רוק לפאנק פופ די דק, אבל בפאנק פופ יש דבר שנקרא איזון בין הכלים ובפאנק רוק לא.
פאנק פופ פאנק פופ זה פאנק שדומה מאוד לפאנק רוק, אבל להבדיל ממנו הוא יותר קליל, הבדל בין הפאנק רוק לפאנק פופ די דק, אבל בפאנק פופ יש דבר שנקרא איזון בין הכלים ובפאנק רוק לא.
T Tigger41 New member 29/4/05 #35 אממ .... אבל זה רוק ואני חושבת שזה די משתלב ביחד כי פופ זה בעצם די קצבי רוק טוב רוק קצבי ממש נחמד אבל זה רוק גרמני בעצם
אממ .... אבל זה רוק ואני חושבת שזה די משתלב ביחד כי פופ זה בעצם די קצבי רוק טוב רוק קצבי ממש נחמד אבל זה רוק גרמני בעצם
S Sum41xGiRL New member 29/4/05 #30 בארץ, בשאר העולם הם ידועים בתור להקת פאנק.. רק בארץ יש טמטום והם לא יכולים להבדיל בין פאנק לרוק