שלום.... אני חדשה

מצב
הנושא נעול.

pinoki

New member
שלום.... אני חדשה

שלום.... אני חדשה
ורציתי לברר אם מישהי מטופלת בהלל יפה או הייתה..... ומה דעתה על המקום והרופא... האם יש הצלחות?

anankachol

New member
בקשר לרופא../images/Emo39.gif

שלום.... אני חדשה
ורציתי לברר אם מישהי מטופלת בהלל יפה או הייתה..... ומה דעתה על המקום והרופא... האם יש הצלחות?
בקשר לרופא

ברוכה הבאה... לא הייתי מטופלת בהלל יפה, אבל הרופא שלי הוא מנהל מחלקת פריון בהלל יפה הוא מצויין ומאוד מתחשב, ויודע מה הוא עושה. בלעדיו היום הייתי מסתובבת בין רופאים שמחפשים מה הבעיה שלי ושל בעלי וכמובן לא הייתי זוכה במתנה הגדולה ביותר שקיבלתי בעזרתו. אני מקווה שתצליחו בקרוב.

ברוכה המצטרפת לזמן קצר, פינוקי

שלום.... אני חדשה
ברוכה המצטרפת לזמן קצר, פינוקי
לא מכירה את הלל יפה, אבל שיהיה המון בהצלחה.

שלום פינוקי,

שלום.... אני חדשה
שלום פינוקי,
קודם כל ברוכה הבאה, ושיהיה לך בהצלחה ומהר. לגבי הלל יפה אני מכירה רק באופן כללי, אבל לגבי ד"ר אלנבוגן, מנהל היחידה ,אותו אני מכירה מצויין !!! אני מטופלת אצלו באופן פרטי ואוכל לומר עליו רק תשבחות. אדם חם, רגיש,פתוח,מאוד אופטימי, ומעל הכל רופא מעולה !! הוא מעודכן בכל החידושים (ודואג להיות מעודכן תמיד). יש לו הרבה מאוד הצלחות, אני מטופלת אצלו כבר קרוב ל 9 שנים, ובנותי התאומות בנות ה 6 הן תודות לו. ועכשיו אנו מנסים איתו להצליח עם ילד שלישי . את בהחלט בידים טובות.

קייצית

New member
אני גם חושבת לעבור לשם

שלום.... אני חדשה
אני גם חושבת לעבור לשם
כשאתחיל (אני לא מאמינה שכתבתי זאת) שוב טיפולים. שמעתי טובות על המחלקה שהיא קטנה, אישית ושד"ר אלנבוגן הוא רופא יסודי ואנושי עד מאוד. קיבלתי המלצות מבנות של הפורום השכן, שכבר עברו לפורום העוד יותר שכן. הבנתי שאת ההרדמה והשאיבה עושים במחלקה עצמה ולא בחדר ניתוח של בית החולים. בכל מקרה בהצלחה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה