שלום אני חדשה...

s h a r u s

New member
שלום אני חדשה...

שלום לכם קוראים לי שרון ואני ממש חדשה גם באו.סי... אני יודעת שזה נשמע מפגר לחלוטין! ושעכשיו זאת בכלל עונה שניה... אבל כל הזמן רציתי לראות ופיספסתי...כל הזמן שחכתי מרוב שהייתי לחוצה בזמן והכל.. הקיצר לפני שלושה שבועות פתחתי את הטלויזיה והופ יש האו.סי לא פיספסתי וראיתי...כמובן שהיה קשה להבין צת אבל אחרי חצי פרק התחלתי להבין רק ת'חלק שיש בו את העלילה.. הקיצר ככה המשכתי עד היום... וגם הורדתי כמה פרקים/קטעים של הסדרה אז יותר הבנתי וחשבתי עכשיו אולי תוכלו אתם להסביר לי כל מיני דברים (ממש ממש ממש שוליים) כמו למשל: *למה מריסה וראיין נפרדו? *על מה היה משפט? *למה מריסה עברה אונס (אם היא לא עברה כנראה שזה יהיה...) *ובאיזה פרק אנחנו חח אני פשוט חייבת לדעת... אהה ותגידו אף פעם לא חשבתם לפנות ליס ולשאול למה אין ת'תוכנית כל יום או לפחות פעמיים בשבוע פשוט זה מעצבן לחכות את כל השבוע... כל מי שקרא את הכל אני ממש שמחה ומודה שלו במיוחד אם הוא יתייחס!

../images/Emo58.gif מעלי ובתוכן ההודעה שלי.

שרון ברוכה הבאה.
מריסה וראיין-בעונה הראשונה הם היו חברים,הם נפרדו לתקופה קצרה שבא ראיין פגש את תרזה, הם שוכבים ביחד ותרזה נכנסת להריון, ואז ראיין מחליט לחזור לצ'ינו, בפרק הפותח את העונה השניה תרזה משקרת לראיין ואומרת לו שהיא הפילה את התינוק והוא חוזר הביתה, אבל שהוא חוזר הוא מוצא שמריסה כבר יוצאת עם מישהו אחר ואז הם נפרדים.
המשפט- קיילב הואשם במתן שוחד לעובדת ציבור, כאשר למעשה אותה עובדת ציבור הייתה מישהיא שהיה לו רומן איתה לפני 16 שנים, ונולדה להם בת ביחד (לינדזי) וזו הסיבה שהוא משלם לה כסף.
ה"אונס"-אני לא אענה על זה כיזה עוד מלא זמן,וגם חבל שאני אהרוס לך.
השבוע שודר פרק 7 לעונה השנייה, בשבוע הבא פרק 8.

s h a r u s

New member
וואי

וואי תודה רבה על התשובות!!! אם יהיו לי עוד שאלות אני אדע לשאול אותך!!! חחח ושמעתי שהעונה השלישית תעלה במאי זה נכון?

לא נראה לי

אומנם לא פירסמו תאריך עדיין אבל כנראה בסביבות ספטמבר-אוקטובר אולי אפילו נובמבר (כי גם העונה השניה התחילה בנובמבר).

s h a r u s

New member
יואו איזה אמה אני...

יואו איזה אמה אני חח סליחה היה רשום שבנומבר... ומתי תעלה/עלתה העונה השלישית בחו"ל?

התאריכים שכתבתי- זה בחו"ל

בארץ אני לא יודעת מתי ירכשו את העונה השלישית (אם בכלל).

../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

השיר בחתימה שלך ? זה לא השיר מ-223 (נראה לי שקוראים לשיר Fix you )? שמריסה וריאן רוקדים מחוץ לנשף ?

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

נכון. אפילו לא זכרתי שזה אותו שיר... זה מהדיסק החדש (והמצויין) של קולדפליי. אחד השירים היפים באלבום ורק אחרי כמה פעמים ששמעתי אותו נזכרתי שזה אותו שיר.

שיר יפה !

נדמה לי שהשמעת הבכורה של השיר הזה היתה בפרק (יחד עם עוד כמה שירים של קולדפליי, אם אני לא טועה).

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

זה השיר היחיד של קולדפליי שהושמע העונה לא יודע אם זאת הייתה הבכורה אבל יכול להיות שבארצות הברית (סך הכל הם להקה בריטית).

היה נדמה לי שקראתי בזמנו

(שהפרק שודר)שזו השמעת הבכורה של השיר, אולי באמת רק בארה"ב...

Aviad1987

New member
אממ

שחושבים על זה יכול להיות שאת צודקת... הגיוני שזאת הייתה בכורה עולמית.

למעלה