שלום אני חדשה...

dht160

New member
אוווו ../images/Emo12.gif

מתחיל להיות פה חם אה ? מי אמר שמי שרוצה אקשן חייב ללכת לאחת המסיבות של אור'נג קאונטיר. גיא

Tinty

New member
*ניופורט

שים לב שכשפורצות קטטות בצ'ינו הן תמיד מתרחשות בפאבים או במועדוני ביליארד (לא רק בסדרה. גם במציאות...
).

Tinty

New member
הוא על הפנים

כשאחותי אמורה להתחיל ללמוד בבצפר (בבניה מתמשכת) שלי, אבל עדיין לא סיימו לבנות בו כיתות, ועד עכשיו היא לא יודעת היכן תלמד (כל בתי הספר בעיר סובלים ממחסור חמור בכיתות לקראת השנה הבאה. העיריה לא יודעת היכן לשכן את התלמידים בשכבה של אחותי), אפשר להגיד שהחינוך כאן קטסטרופה.

ayala65

New member
אז מדוע אתה מתלונן על חינוכי? ../images/Emo12.gif

לך תראה את החינוך שלך

Tinty

New member
זה לא החינוך האישי שלי

אני בטוח שהחינוך בבת-ים יותר נורמלי, אבל אם את תוצר של החינוך בבת ים אני חוזר בי

ayala65

New member
חחחחח אכן חונכתי בבת ים

:\ וגם פה בחולון זה ממש חרא חינוך . זנות .

ayala65

New member
hello ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה.. ועל השאלות כבר ענו לך אז נשאר להגיד- השתלבות מהנה...

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אם תראי את הפרק הראשון של העונה הראשונה תביני את הכותרת

dht160

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מבין אותך אבל אני לא הייתי יכול בחיים להיכנס לסדרה כזאת אחרי כמעט עונה וחצי. גיא

s h a r u s

New member
חחח כן אבל...

כמעט אין פרקים לעונה הראשונה שלא לדבר על השניה.. אז אין הרבה מה להבין... וגם כבר ראיתי נראה לי את כל העונה הראשונה כל פעם אני מורידה ומוחקת פרקים מה לעשות ככה אני כל הזמן שחכתי מרוב שהייתי עסוקה... לא משנה... אהה וראיתי ת'פרק הראשון חח שמתי לב שלכולם כמעט אתם אומרים (לחדשים) "welcome to the bitch" חמוד לאללה!

f10

New member
מה הכוונה "כמעט אין פרקים לעונה

הראשונה שלא לדבר על השניה"
יש 27 ו 24 פרקים לראשונה ושניה בהתאמה (הורדתי את כולם. חיחי.) אגב - אני התחלתי עם ה Welcome To The O.C. Bitch (את מוזמנת לבדוק את זה בארכיון הפורום)

s h a r u s

New member
חחח

איזה לי ממש בעיה עם זה חחח... ו-27 ו-24 פרקים זה הרבה בשביל פעמיים בשבוע (בחו"ל) או בשבוע (אצלנו) הקיצר בתכלס זה נקרא קצת לא?

ayala65

New member
לא..

עונות בסדרות נעות בדר"כ בין 21-24 פרקים לעונה . העונה הראשונה של האו סי הייתה יותר מזה..

למעלה