שלום אני חדשה

Tinkerblack

New member
שלום אני חדשה

היי אני חדשה התחלתי לראות את הסדרה ומאז אני לא יכולה להחמיץ פרק אפילו אחד(התחלתי מהפרק השני) בכל מקרה אני שיר אבל מעדיפה שיקראו לי מייגן אני בת 16 מתל אביב וזהו... מקווה שאשאר כאן הרבה חיח

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif שיר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif גם נדיוש פה ועופריקו מדי פעם כשהוא זוכר../images/Emo122.gif פתאום נורא מוזר לראות אותך בשחור ולא בכחול../images/Emo6.gif

b u s t e d

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

אני מעין, 15... התמכרות נעימה

october girl

New member
נצל"ש מחפשת פאנפיקים של הסידרה

היי מישהו אולי יודע היכן אפשר למצוא פאנפיקים של הסידרה? המקום היחידי שמצאתי בו הוא ב - fanfiction net. אודה לכם מאוד על העזרה, טאבי.

Rachel47

New member
ברוכה הבאה .. ../images/Emo15.gif

אני רחלי אבל אני מעדיפה שיקראו לי רייצ'ל..(
) בת 16 וחצי מרמת גן מקווה שתהני פה כמו כולנו..

taliush166

New member
שלום שלום!

ברוכה הבאה!
למה את רוצה שיקראו לך מיגן? שיר זה אחלה שם.. טוב, מה שבא לך =)

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

לי קוראים עדי, ואת יכוולה לקרוא לי סאלי
השתלבות מהנה

Tinkerblack

New member
חיח תודה כולם

מקווה שבאמת אני אשתלב פה והיי דפי מוזר לראות אותך ואת נדיוש פה... (מתה עליכן
) בכל מקרה סתם אני מעדיפה שיקראו לי מייגן שיר זה שם יפה אבל לא יודעת... מייגן השם השני שלי ואני מתה עליו, אבל איך שבא לכם...

Rachel47

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

בנדה
זה מה שסיפרת לה עליי
שאני "רחל שרוצה שיקראו לה רייצ'ל"
בזילזול כזה
ישבתם וצחקתם עליי
ממש נפגעתי עכשיו
אני לא רוצה שיקראו לי רייצ'ל.. פשוט התרגלתי להציג את עצמי ככה...זה התחיל כבדיחה של 2 ידידים שלי והתפתח לזה שהתרגלתי ככה אתם יכולים לקרוא לי איך שאתם רוצים... ואני חושבת שזה הרבה יותר טוב מלהיות בנאדם "מסתורי" בלי שם ולשגע את כולם..וגם לחשוב למישו אכפת...

Rachel47

New member
לא אני לא ארגע ../images/Emo15.gif

אני הייתי פסדר איתו והוא הולך ומדבר עליי ככה (לא אני לא היסטרית...פשוט יש לי בעיה עם אנשים שעושים צחוק מהשם שלי... פעם אחת מישהי בשם שאנל אמרה לי "מה
קוראים לך "רחלי" יוואווו תחליפי שם ומהר"...כאילו...פאאאאק יא פרחה
קוראים לך על שם של חברת בשמים...
)

למעלה