שלום אני חדשה!!

שלום אני חדשה!!

לא יאומן כמה חיפשתי פורום של רבלדה!! אני חולה על הסדרה!! יהיה גם עונה שנייה?............................................. ומתי מיגל יספר למיה על הנקמה שלו?... איזה זוג חמוד מיה ומיגל!

סוכריה16

New member
היי חמודה!

כן הוא ממש ממש טרי הפורום שלנו! וממש כיף פה! אנחנו דואגים לעדכן פה בתמונות חדשות, סרטונים חדשים והכל חדש! וכמובן שיש גם דברים ישנים יותר תמונות, סרטונים וכ"ו א. כן! ברור תהיה עונה שנייה! שממש כרגע מתחילים לצלם אותה! את הדיסק לא מוכרים........ אני מקווה שימכרו מתישהו.. ב.
ס=פ=ו=י=ל=ר כן.. מיה ומיגל אכן זוג חמוד, ולא רק זה מושלם! ממש בפרקים עכשיו של מקסיקו, האמת נודעת לכולם! את יכולה להנות משרשור סרטונים שיש פה בעמוד

תודה!!

איזה כיף!! נדמה לי שאני לא יצא מכאן שעות ימים שנים!! אני כל כך חיפשתי כל מה שקשור לרבלדה ואפילו יש בקישורים אתר! עוד שאלה, מישהו יודע מה זה כיתה 406? ואיפו זה מופיע?

סוכריה16

New member
חח ברור שאנייי יודעת!

כיתה 406 הייתה הסדרה הכי יפה בעולם
היה בה 344 ואני מרגישה שחבל שלא פתחנו גם לה פורום.. אבל יש לה פורום אחד.. קיצר! פונצ'ו אנהי דולסה כריסטיאן ועוד הרבה מפה שחקו \בה.. היא נגמרה במקסיקו בדיוק בחופש הגדול של שנה שעברה הם היו קבוצה של נערים, לא עשירים, ודיי עניים ובהתחלה הם היו מופרעים וכולם רבו עם כולם ואז הם התחילו להיות חברים, וכולם יצאו שם עם כולם, והיו טיולים והיה הכל! בישראל היא כבר נגמקה לפני חצי שנה בול, ואז שמו בובה פראית! חבל שלא ראית! אני ישים לך תמונות טיפה

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אלמוג ואני חולה על דולסה מריה ואנהי
אני כמעט בן 13 ואת

תודה!!

חבל שלא ראיתי...
אני בת 13 וקצת(כמה חודשים) ועוד שאלה... יהיה גם את הסרט? אם כן זה יהיה כמו במורדים? (אני מקווה שלא... לא סבלתי את הקטע שמיה חלתה הולידה ומתה
((( בגלל זה אני מקווה שברבלדה לא יהיה את הסוף הזה...)

ג ב ש ו ש

New member
שלום לך ../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

אני גבי... שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה
תקראי בבקשה את תקנון הפורום,יש קישור למעלה

למעלה