שלום, אני חדשה.

reouth

New member
שלום, אני חדשה.

שלום, גם אני כמו כולכם אוהבת את פינק פלויד. אשמח לקבל פה המלצות לשירים שלהם (או לא שלהם, אבל מומלצים), אלבומים מומלצים ולהקות אחרות טובות שאולי אני לא מכירה. (בגדול להכיר, לשמוע, לראות, לקרוא על פינק פלויד ואנשים שאוהבים אותם) לאחרונה נוסף דיסק נוסף שלהם לאוסף, מידל (נפלא). (שאר המושמעים באוסף הקיים: dark side of the moon,wish you were here, atom heart mother, the wall & animal) אשמח לדעת איזה דיסק נוסף לקנות מכאן?

ברוכה הבאה

תרגישי חופשי להצטרף לכל דבר שהולך פה, ויש הרבה דברים טובים החודש. לגבי ההמלצה, האוסף רילקס המצויין! תכירי קצת פסיכודליה בריטית, לא יזיק לך!

ואולי תלכי להתחלה

ותקני את Piper at the Gates of Dawn או את Relics, כדי להכיר את שורשי הפלויד, המקום ממנו פיתחו את כל הרעיונות שהופיעו באלבומים שיש כבר בידך. וכמובן, ברוכה הבאה לפורומנו
. כאן תמצאי הרבה מאוד מידע על הפלויד, ואנשים רבים שאוהבים את המוסיקה שלהם.

One Echoe

New member
Relics.

אני בדר"כ לא ממליץ על אוספים, ולא אוהב אותם. אבל זה אלבום שכבש את ליבי. חובה, חובה, חובה. ושוב פעם-חובה. ואחרי שתקני את רליקס, לכי על האלבום השני, שכרגע הוא המועדף והאהוב עלי, אחרי אנימלס. שנקרא סאספול אוף סיכריטס.

new revolution1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ממליצה על הדיסקים היותר פסיכודליים שלהם: פייפר, סיקרטס, אטום. תרגישי חופשייה לדון בכל נושא בפורום.

reouth

New member
הו.

תודה. אשמע חלק מהדיסקים המומלצים הנ"ל. סוף חופש נעים.

למעלה