שלום אני חדשה

יעל סתם

New member
שלום אני חדשה

שלום. שמי יעל. אני בת 30 גובה 1.58 ומשקלי 77 ק"ג. היום הייתי אצל דיאטנית בפעם הראשונה והיא נתנה לי תפריט מובנה. שאלתי: ביום רביעי בעלי ואני נוסעים לבית-מלון לחופשה קצרה. איך אפשר שם לשמור על הדיאטה שניתנה לי והאם לא כדאי לי להתחיל את הדיאטה לאחר שאחזור הביתה? תודה.

Naughty Girl1

New member
אני הייתי עושה את הדיאטה אחרי בית

המלון. נורא קשה לרדת מחוץ לבית.

noobest

New member
אוי איזה שטויות..קשה מחוץ לבית?

כמה דברים, אל תשתמשי במונח דיאטה, תקחי את זה כאורח חיים. דיאטה זה דבר זמני, ואת הרגלי האכילה ופעילות גופנית שקיימת בזמן הדיאטה צריך לקיים תמיד. תתחילי מעכשיו ופשוט תשמרי על זה במלון, בסך הכל צריך איפוק עצמי. ואם את רוצה להרזות מספיק את תמצאי אותו.

שלום חדשה

את כבר בטח בדרכך לבית המלון, תהני תעשי חיים וגם פעילות גופנית...שימי גבולות איפה שניתן גם אם אינך נצמד לתפריט , לתפריט תמיד אפשר לחזור... בהצלחה

galubka

New member
יעל-תקשיבי

כמו שנכתב, דיאטה זה אורח חיים. ברגע שהחלטת על שינוי, תלכי עם זה עד הסוף.. אני חזרתי לא מזמן מנופש באילת, (אני בעצמי נלחמת עם המשקל המון שנים, ורק לאחרונה התייצבתי במשקל תקין), והרעיון הוא לאכול מה שאת רוצה, בדגש על דברים שאין לך ביום יום (כלומר, אפשר לוותר עם כל הלחמים בארוחות כי זה דבר שאת יכולה לאכול כל יום). תתפנקי בדברים מיוחדים. וגם אם תעלי 1-2 קילו זה לא נורא, תאזני כשתחזרי!

למעלה