שלום אני חדשה

Tali1912

New member
שלום אני חדשה

כאן, בפורום וגם במושגי האינטרנט (לא מבינה כלום במחשבים) עשיתי קליק והגעתי לפורום החדש. (פעם ראשונה שלי בפורום ברחבי האינטרנט
) שמי
לי נעים מאוד

ענבר.

New member
לעשות קליק ו......

להגיע. לו רק היינו יכולים להנות מהקסם הזה בכל מצב
בוקר טוב וברוכה הנמצאת.

מברוק על הפורום החדש: אכן נראה

פורום מעניין ועמוק ! ובהזדמנות זו: שנה-טובה, שקטע ונעימה לכולם פה

magy

New member
נו, לזה קוראים שינוי רציני

להגיע מהעולם ה"רגיל" אל רחבי הנט ומסתוריו, זה באמת מצב משתנה. מצד אחד, את עשויה להתאהב בעולם החדש ומצד שני, להבין שהנט הוא כר פורה לתככים, מזימות, ואפילו אפל ואכזרי מהעולם שאת מכירה. הכניסה לנט הינה הפיכה. תמיד אפשר לפרוש ממנו, בתנאי לא מתמכרים (מה שקורה לרב המציצים לרגע והחומר מחלחל בורידיהם...). אחרי עשר שנים של שהיה בנט, אשמח אם תשתפי אותי בחוויותייך. ואולי אפילו תכתבי ספר על הקורות אותך.....חחח
הי טלי.......

Tali1912

New member
../images/Emo6.gif

אני מרשה לך לקרוא לי טליה, יש אנשים גם מהנט שזה כמו שהם שוברים את השיניים או לא מתחבר להם לקרוא לי טלי. ככה את קוראת לי כשאנחנו משוחחות אז הנה אני חותמת לך בחותמת גומי עם הדיו הסגול הזה תקראי לי כמו שאת רגילה. כשאחזור אענה לך על שאר הדברים שכתבת! יאללה מאאאסאלמה

Tali1912

New member
אז ככה

הגעתי לקופסא הזאת לפני עשר שנים, אז היינו יושבים על זמן "שאול" - החיבור היה דרך קו הטלפון - כמו שיחה לחו"ל - נראה את המכורים לרשת שיבקשו מהם היום לנתק את החיבור לאינטרנט באמצע משהו שמבחינתם חשוב לאותו רגע, היום המחשב דלוק כל היום גם אם לא נמצאים ליד המחשב פיזית. החיוג לרשת היה לו צליל כזה. (זוכרים אותו?) פורטל
היה איזה פלח קטנטן ברשת האינטרנט והיום הוא פרדס גדול של תפוזים ומיץ תפוזים
(אחח בא לי עכשיו מיץ תפוזים טרי). הכרתי אנשים-גולשים בהתחלה דרך צ'אטים ונמאס לי מהר מהצ'אטים, עברתי לפורומים לתוכנות מסרים, היה לי חושששש חש למחשבים -חית מחשבים-משיכה חייתית מה שנקרא "הכל מבינה ואין בעיה" כמו השיר של פורטרט מהתקנת תוכנות ועד פירמוטים. הייתי במפגשי פורומים עד שיצא לי מהוריד- מיציתי את העניין. יש אנשים שעשר שנים מאז שהמודם השמיע את קולו בפעם הראשונה אני עדיין בקשרים הדוקים, יש שאמרתי שלום ולא להתראות. אבל אם לא החוטים המסך, המודם, המקדלת הסיכוי לפגוש את הגולשים שהכרתי במקום ציבורי - רחוב, קניון, אולם קולנוע היה אחד לאפס, בטח לא הייתי ניגשת לאדם זר ברחוב, כמו שגולשים מרשים לעצמם בצאט, היי פנוי/ה לשיחה? מאיפה את/ה? בן/ת כמה את/ה? איך את/ה נראה? מה מצב משפחתי? מעוניין/ת? את/ה סְטְרֵיְט ? בא לך לעשות לי נעים? שנעבור לחדר הפרטי? אלה השאלות שנשאלות לרוב בשיחות צאט גם לגברים וגם לנשים, בלעעעכסססס אותי זה מגעיל. בכללית החיים נראים דיגיטלים לחלוטין, ממיר כבלים דיגיטילי, מצלמה דיגיטלית עוד מעט האויר לנשימה יהיה גם דיגיטלי
זהו הסתיימה ההרצאה הדיגטילית שלי

למעלה