שלום :] אני חדשה

dolca1

New member
שלום :] אני חדשה

בעקבות ההודעה של knives out החלטתי שזה זמני עכשיו להצטרף.. אני מקווה שאני לא נכנסת לקטגוריה של אלה שרק אוהבים את קריפ אני התחלתי להתאהב בהם כששמעתי\ראיתי את just הגאוני ומשם זה סיפור אהבה.. יש לי את כל הדיסקים שלהם כמובן בצורה הלא חוקית לצערי אבל כשיהיה לי כסף אני מבטיחה לקנות לפחות שלושה דיסקים שלהם p: כמו הרוב פה מה שבאמת תפס אותי בהם זה או.קי קומפיוטר ואחר כך שמעתי קודמים שלהם וגם אחריו.. אחרי חרישה רצינית על הדיסק למרות שאני עדיין חושבת שהוא גאוני, מבריק ומה לא אתם תגידו, עדיין קצת לעוס =\ אז לפרטים הטכניים קוראים לי שירה ואני בת 15 מהרצליה רוצים לדעת עוד משו? פשוט תשאלו =] שיהיה לילה טוב ביי ביי

ברוכה הבאה שירה!../images/Emo24.gif

אנו שמחים שבחרת להצטרף לפורומינו הקט. אותי מעניין האם שמעת את אלבום הסולו של יורק, ואם כן האם אהבת? ושוב, ברוכה הבאה

dolca1

New member
../images/Emo140.gif

אכן שמעתי למרות שאני שונאת שסולנים בלהקות מוציאים אלבום סולו חח אני מזדהה עם חברי הלהקה האחרים. דיסק מצוין ונוגע תמיד שאני לא במצב רוח הוא מעביר איתי את הזמן.. אני לא רואה מטרה לזה שהוא הוציא דיסק סולו כי במיילא זה דיי נשמע אותו דבר או לפחות כיוון שרדיוהד היו פונים אליו ואני לא אתפלא שהדיסק הבא שלהם יהיה קצת דומה לדיסק סולו למרות שזה יהיה חבל והייתי רוצה לשמוע משו חדש הוא שייחזרו לדה בנדס זה יהיה נחמד :]

Knives Out

New member
:| האלבום סולו לא נשמע אותו הדבר..

מכונות תופים שקטות לאורך אלבום מונוטוני... איפה ברדיוהד את רואה כזה דבר? האלבום יכול להזכיר טיפה קטעים בKID A בניקור ובחייזרות שלו אך הוא שונה בעקרון. אני חולה עליו.

kittycatbone

New member
אני מבינה במה

את מרגישה שהאלבום מזכיר את רדיוהד, אבל לדעתי דווקא הדבר היפה הוא שאפשר לגמרי להרגיש שזה אלבום של ת'ום בלבד. גם לפי שירים שיצא לי לשמוע מהופעות (באינטרנט כמובן, לא במציאות הלוואי עליי D:) שכנראה יהיו באלבום הקרוב שייצא, דווקא נראה שהלהקה באמת חוזרת קצת יותר לכלים אקוסטים, ולצד היותר רוקיסטי... למרות שקשה להגיד שממש ככה, בגלל שהגירסאות שהם שרו בהופעות בסיבוב ההופעות האחרון שלהם לא בהכרח יהיו דומות למה שהם עכשיו מקליטים באולפן בשביל האלבום, אבל ככה זה נראה לפחות. אני אישית מרגישה שהאלבום הבא יהיה מאוד שונה, ובמיוחד לעומת האלבום סולו שהוציא ת'ום יורק. מה שגם מאוד טוב לדעתי^^ ואולי אם נוכל להשוות אז וזה באמת יהיה שונה, נוכל גם להגיד שכן היה שווה לת'ום להוציא אלבום סולו (וגם אני מרגישה כמוך שכשסולן מוציא אלבום סולו זה לא כזה נחמד!).

FunkyMonk

New member
ברוכה הבאה!

כמובן שדה בנדס נחמד, אבל אני אישית מעדיף בהרבה את הכיוון של הייל וקיד A.

V e g

New member
היי שירה :)

אני מחבב את השם שלך מאוד, חייב לציין. אם את מתחברת לתקופה היותר מוקדמת של רדיוהד, חלק גדול מהשירים של רדיוהד שב-EP'S הם שירים מצויינים, לא יודע לגבייך, אבל חלק גדול לא מכיר אותם. מומלץ וברוכה הבאה

dolca1

New member
גם אני מחבבת מאוד את השם שלי :]

יש סיבה מיוחדת? שלא תטעו כל דיסק שלהם זה פייבוריט אצלי! גם במיוחד שכל אחד יש לו תקופות וגם את הדיסק סולו אני אוהבת חח ואחלה עצה אני באמת יתחיל לשמוע את EP'S ויש לי את IRON LUNG גם למרות שאליו אני פחות מתחברת.

Knives Out

New member
אני גם כן לא יכול לשמוע יותר OKC..

*Ok Computer... יותר מדי טחון.. מכיר כל תו או שורה בעל פה, כבר מתחיל להימאס. אני אחכה כמה חודשים עכשיו לפני שאני אשמע אותו שוב. אני שמח שהצטרפת בעקבות ההודעה ומקווה שתהני ותעשירי את הפורום. אני גם כן בן 15 מת"א, אם יש לך מסנג'ר או משהו, שלחי. D:

אין כזה דבר יותר מדי טחון

באוקי קומפיוטר לפחות, כל פעם אני מגלה דברים חדשים במוזיקה, מגלה לעצמי תפישה חדשה של רעיון. אני אף פעם לא שבע מהאלבום הזה, תמיד נותן טעם של עוד. בגלל זה, זה האלבום הכי גאוני שנוצר עד היום במוזיקה, אני חושב גם שלא יוכלו להתעלות עליו. זהו חבר'ה אפשר לסגור את הבאסטה של המוזיקה:)

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תהני כאן בפורום^^ אני יסמין, בת 17 מיישוב נידח בעמק יזרעאל (שזה בטח גם מקום נידח בשבילך.. חח)

Latisia

New member
ברוכה הבאה(=

השתלבות נעימה בפורום ואולי באמת כדאי לך להקשיב לEPs תקופת the bends וok computer. ממליצה על my iron lung EP וair bag; how am i driving EP. גם itch לא רע. הו ואני שרי בת 19 מטורונטו XP

dolca1

New member
מזל טוב :]

עלאק קשיש אני מתה להיות בת 18 כבר... אז תעריך

Latisia

New member
יומולדת שמייח!

מזל טוב אתה בגיר! צא לחגוג.. אין צורך להיות מדוכדכים מזה P:!!

פוֹלי

New member
מזל טוב תומר!!!

איך הזמן טס, אני זוכרת את ההודעות הראשונות שלך פה, היית בן 14 בערך

למעלה