שלום, אני חדשה

florit11

New member
שלום, אני חדשה

היי כולם, אני פלורית (נא-לא-לשים-לב-לשם-המוזר) בת 12 מפת"ח. אני חולה על אינויאשה ואשמח להשתלב בפורום. הייתי רוצה לפתוח משחק נחמד ביותר על הסידרה. תפקידים לדמויות: כל אחד ימציא מקצוע לכל דמות מהסידרה שהוא ירצה. הינה שלי: אינויאשה עוזרת פיליפינית איש עסקים קגומה דוגמנית על של תלבושת אחידה אלופת עולם בפרצופים אלופת עולם באיות המילה "שב" ביפנית. סשומארו מככב בסטיקרים של "אחים קטנים זה פשע" מדגמן בפרסומת לשמפו שער\ מקים חברה לתכשירי שער בשם: סשומפו מייצר צעיפי פרווה גאקן שטיח לאמבטיה מטרה חוקית לאימון בחץ וקשת לקאגומה וקיקיו מכבב בסטיקרים של "ירוק בכל מקום" קאגורה סוכנת חשאית מגדלת עופות לשחיטה קיצר, מקווה שזה לא הופיע כבר, ואם כן, לא נורא. תמשיכו ת'משחק. ביי.

Lust chan

New member
ברוכה הבאה! ^__^../images/Emo135.gif

הייתי תורמת למשחק שפתחת אבל אין לי רעיונות XD;; ואגב, אהבתי את מה שכתבת על ג'אקן
(מסכימה בכל מילה) בכל מקרה, השתלבות מהירה, תהני בפורום!

NoAmItA ChAn

New member
היי D:

מצחיק שחלק ממה שכתבת כבר כתבו בפעם הקודמת שפתחו את המשחק XDD; לא הכל אבל עדיין P: אגב, אני נעם ואני בת 14 מתל אביב ^_^ ספרי לנו קצת על עצמך D: (תחביבים, שם {אמיתי?}, אנימות\מנגות ועוד כל מה שעולה בדעתך D:)

Shishi san

New member
ברוכה הבאהD:::

וואי, כל כך הרבה חדשים מצטרפים פתאום (=

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה פלוריתD:

תהני לך, ומאוד משעשע מה שרשמת XDDD

MomijiSan

New member
ברוכית^^../images/Emo215.gif

יש לך שם ממש יפה ומיוחד! אני שקד בת 13 השתלבות נעימהDD:

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifברוכה הבאה ^-^

אני אור, בת 11 מירושלים. נעים להכיר. כל מה שכתבת משעשע להפליא XD השתלבות מהירה
(וגם, יש לך שם מיוחד וזה יפה *~* )

../images/Emo187.gifשלומות:]]../images/Emo187.gif

אני אלה בת 12 [13 כמעט><] מצפון צפון רמת הגולן:]] השתלבות מהירה
והייתי ממשיכה את המשחק אבל אין לי רעיון טוב אופ>< ח"ח על הרעיון משחק חמווד:]]

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifברוכית

אני מתן בן 13 יש לי משו לקאגורה מאוורר

../images/Emo15.gif כבר היה אבל ברוכה!

שלי היו קאגומה: מאלפת כלבים משליכת כדורי ברזל למטרה (כםי שהיא זרקה גולגלות על ג'אקן) שחקנית גולף (כשהיא נתנה בג'אקן חבטה יפייפיה עם הנינטוןג'ו) והיו עוד, אבל התעצלתי.

SaijinKun

New member
היי-צ'אן.

ברוכה הבאה, וכאלה. אני טלצ'אן [כמובן שאף אחד לא קורא לי 'טל', ולדוגמא, כשאומרים 'טל כאן', שואלים 'מי?' ואז אומרים 'טלצ'אן.' ואז עונים 'אה. ם_ם; וסטיתי מהנושא לגמרי אז אם יורשה לי להמשיך-] בן.. כמעט 13, מבאר-שבע, וכזה.. הייתי מוזר בתגובה הזו :ם אז, אממ, נעים להכיר, ואם יורשה לי, ציור 'ברוכה הבאה', כי לא ציירתי כזה כבר שנים XD; [אחר כך אני אסרוק, עכשיו אני צריך להעמיד פנים שאני ישן אומשו ^_^;]

SaijinKun

New member
..הציור מוזר מדי >_<;

אז אמ, כזה, אני לא אפרסם. לא נורא, לא קרה כלום, לאף אחד לא אכפת. :ס

Nittle Grasper

New member
"nobody cares

nobody knows" יש לי תמונה (במחשב השני) שהחמור (האימו הסקס #@$#@) מפו הדוב חותך ורידים וכתוב את הנובאדי קרס הזה XD תמיד חשדתי שהוא חותך תפרים בסתר, בתוך איזו קופסת צעצועים
מה זה קשור, למען השם ._.; תתעלמו XD

Nittle Grasper

New member
מהרגע שפלאשיס חותכים ורידים (תפרים)

שום דבר כבר לא יהיה בסדר ם;
תמיד התחברתי לאיאו(ר) [נו, החמור X3]

florit11

New member
מישהו רצה לשמוע קצת עליי?

באשכול הקודם שכתבתי לא מזמן, התאכזבתי קצת שלא ממש הגיבו על המשחק... נו טוב, אה וההסבר לזה שכתבתי את מה שהיה בפעם שעברה, זה כי ניכנסתי לאתר מוזר שמעתיק אשכולים מפורומים, שם לקחתי ת'משחק, והרשתי לעצמי להעתיק פה ושם.... ככה, בתגובות ביקשו ממני לספר על עצמי, אז אני ישתף פעולה.... ולמי ששאל, השם שלי אמיתי ביותר, ואני יודעת שהוא מיוחד, אבל הוא קצת מוזר. אז ככה, כמו שכבר כתבתי, אני בת 12 מפתח תקוה, אוהבת מאוד את אינויאשה, ומן הסתם רציתי להתחפש בפורים לקגומה, רק שחליתי.... אז... תחביבים? לנגן בגיטרה, לגלוש(במחשב ><') ולנדוד ברחובות עם חברות שלי כמו ילדה חסרת בית..... ולא לשכוח! לראות אינויאשה D: קיצר, רוצים לדעת עוד משהו? תשאלו............

למעלה