שלום אני חדש... אפשר להצטרף ??

שלום אני חדש... אפשר להצטרף ??

אני עוקב אחרי ההודעות פה כבר הרבה מאוד זמן ועכשיו החלטתי להצטרף באופן רישמי. נוכחתי כבר לראות מה הטעם המועדף עליכם כאן במשך השירשורים שלכם ואני אני אני אני מאידך אוהב מאוד את השירים VERA ו-GOODBYE BLUE SKY.. לא יודע למה... הם מרגשים אותי... ובכל אופן אני מתפקד לטובת הפורום!! עד לעוד חודשיים לפחות כי אז אני אתפקד למילואים

pink floydror

New member
ספר על עצמך בנאדם ..

מילואים ? בן כמה אתה ? מה שמעת של פינק פלויד ? מה שומע חוץ מזה? (מאביב, שלפי השם שלך הבנתי .. מוכשר הבנאדם) ובקשר לשירים שאתה מאוד אוהב ..ככה זה, כל אחד יש לו את הקטעים שעושים לו את זה
! ברוך הבא !!!!

weird dust

New member
ברוכים הבאים

גם אני מאוד אהבתי את GOODBYE BLUE SKY למדתי לנגן אותו בגיטרה באס (הגיטרה שאני מנגן בה) שיר באמת טוב אבל קצר (ניראה כמו קטע קישור)

pink floydror

New member
בחומה

מעטים החלקים שאם באורך שיר סטנדרטי ..זה הרבה חלקים קטנים ..

weird dust

New member
זה באמת נכון שהכל חלקים קטנים

אבל את הסרט לא יצא לי לראות (את רוב הסרטים של הלהקות לא ראיתי חוץ מצוללת צהובה ולילה של יום מפרך לא ראיתי סירטי להקות או אפרות רוק) ואמרתי שזה ניראה כמו מעיין קטע קישור

ובכן ובכן ובכן

תודה רבה על קבלת הפנים החמה ... אתם אנשים טובים אני בן 23, והכינוי שלי הוא יותר פארודייה מאשר הערצה. משום שאביבוש' הוא דמות הומוריסטית ביותר. ושוב שמח שבאתי... ייתכן ואחליף כינוי בעתיד

hiawf

New member
אהלן אני חדש, שומע פינק פלויד הרבה

זמן כבר.. לא ידעתי שקיים פורום כזה.. הצטרפתי , לפני כן אני חבר בפורום מטאליקה וגיטריסטים כבר הרבה זמן.... אשמח להיות חלק מהפורום...

נימרודל

New member
ברוך הבא למעוזנו הקט...

לחם אין, יש מצות... טוב לא יודעת מה עובר עלי... ברוך הבא!

למעלה