שלום אני חדש בפורום הזה

onix 17

New member
שלום אני חדש בפורום הזה

ראיתי עכשיו בחדשות את הכתבה על המשחק ושמעתי שזה עוזר להכנס לכושר לרדת במשקל. אני בן 17, זה מתאים גם לי? והשאלה שלי היא איפה אני יכול להשיג את המשטח הזה למחשב, ואיפה אני יכול להשיג גם את המשחק עצמו למחשב? אגב יש לי גם פלייסטיישן אחד לא 2 ולפי מה שהבנתי זה מתאים רק ל2 אז תקנו ואתי אם אני טועה, ודבר אחרון זה מהו טווח המחירים של זה? תודה רבה!!

ברוכה הבאה...

האמת שגם אני חדשה... קוראים לי אלין ואני בת 14... גם אבא שלי משתמש בדבר הזה ככה שזה מתאים גם לך... אתה יכל להשיג את המשחק בכל חנויות המחשבים ברשת הפנינג ולהיט בראש ובכלל זה מאוד נפוץ בכל חנויות הצעצועים... המשחק מורכב משתי חלקים דיסק ומשטח את שניהם אתה מקבל בחבילה אחת... אני די בטוחה שזה מתאים גם לפלייסטיישן 1. טווח המחיר של המשחק הוא בין 150 ל-200 ש"ח מקווה שעזרתי...

Tamar from IDDR

New member
יש גירסת משחק גם לפליסטיישן 1

ולפליסטיישן 2. ל IDDR יש 3 סוגי משטחים , מה שמתאים לך (מבחינת גיל ומשקל) הוא המשטח המקצועי דלוקס עם הספוג הקשיח. המשטח מתאים למחשב וגם לסוני פליסטיישן. תוכל לקרוא על המשטחים ועל המשחק לפליסטיישן פה:http://www.iddr.co.il/catalog/index.php?cPath=31 בלי שום קשר, אני ממליצה על משחק הריקוד למחשב היות שאפשר להוסיף אינספור שירים מהרשת וגם לשחק אחד נגד השני דרך האינטרנט. תמר

mk and ap

New member
עזרה!עזרה!עזרה!

אתם יודעים איפה קונים את ה-iddr המקורי למחשב?(ולא מהאינטרנט) (כמו בתמונה) תודה רבה!...

Tamar from IDDR

New member
מאיפה את בארץ?

המשטחים של IDDR נמכרים ברשת באג ובאופיס דיפו ובעוד מספר חנויות. תכתבי מאיפה את וננסה לעזור.

למעלה