שלום אני חדש בפורום וכנסו דחוף!!!

AXL SLASH

New member
שלום אני חדש בפורום וכנסו דחוף!!!

שלום מה המצב PINK FLOYD באמת להקה טובה אבל לדעתי גם מיסתורית! ורציתי לדעת האם זה באמת נכון שחתפו את הסולן הראשון שלהם או סולן אחר. שמעתי את זה מאח שלי שהוא ראה פעם תוכנית על זה בVH1.

אהלן

אגב, מה כ"כ דחוף לך שניכנס? אתה משלם על זה? פינק פלויד באמת להקה טובה. וגם מיסתורית. אבל בשום פנים ואופן לא חתפו את הסולן שלהם. גם לא חטפו אותו, דרך אגב. אולי אח שלך לא הבין טוב, בגלל שזה באנגלית. בכל מקרה, הסולן הראשון, סיד בארט, לקח יותר מדי סמים ונהיה חצי משוגע. כרגע הוא בסדר, פחות או יותר. אם תרצה לקבל יותר פרטים, חכה לתשובה של ציףציף1000. אני בטוח שהיא תשמח לתרום קצת מהידע הרב שלה בנושא.

וכי מדוע שיחכה לתשובה ממני?

יש מספיק חברי פורום שיכולים לתת לו תשובה מספקת, כולל אתה, תומר.
ולעצם העניין, אקסל: אכן, סיד בארט המסכן נחתף, בשלהי שנת 1967, ע"י חייזרים מכוכב אלפא קנטאורי, אותם פגש כשהיה בטריפ. אמנם, גופו נשאר על פני כדור הארץ - ליתר דיוק בקיימבריג', אנגליה - אבל כל השאר היה הרחק, הרחק מכאן, במשך זמן רב. עם הזמן, הוא חזר אלינו חלקית - אך לא ללהקתו. הפלויד, בינתיים, כתבו הרבה שירים ויצירות על חתיפתו: Dark Side of the MOon, למשל, היא יצירה המתארת בדיוק מה קרה לבארט, וכיצד נחתף לכוכב אחר. Wish You Were Here מתאר את געגועיהם אליו, ואיך הם לא יודעים איפה הוא, לאחר חתיפתו: Nobody knows where you are, how near or how far וב"החומה", כמובן, מתואר חלומו של רוג'ר ווטרס, הבסיסט, על יציאה למאבק כנגד החייזרים, על מנת להחזיר את בארט הביתה.

LauraLF

New member
חחחחחחחחחחח

ציף ציף... חחחחחחחח...הצחקת אותי.:) מצורפת תמונה בלעדית של סיד מתוך הופעה בחלל.

אוף אתם כ"כ צינים!

האמת היא שסיד בארט היה בכלל מההתחלה סוכן סמוי של הק.ג.ב שהושתל בקיימברידג' בשביל לנסות לגנוב מידע חסוי שהרוסים היו צריכים בשביל התוכנית שלהם לכבוש את אנגליה. סיד ההצליח לגנוב את המידע אבל לא נתן אותו לרוסים אלא חשף אותו בשיריו (אם תקרא כל אות שביעית מהסוף להתחלה ב piper) ולכן הק.ג.ב חתף אותו, דפק לו את המוח והחזיר אותו לאנגליה.

נימרודל

New member
שטויות!

סיד בעצם הוא מהמאפיה הסציליאנית. הוא נבחר בעיקר בשל מראהו הבהיר והתמים ומבטאו האנגלי משהו. המשימה שהוא היה צריך לבצע היא בעצם להעביר את כל ה"סחורה" של המאפיה הקיימברידג'ית מקיימברידג' לסיצילה. הוא עשה זאת והעביר את המידע בעיקר דרך אותות רד"ר ששודרו מהמכשיר אשר הושתל לו בפי הטבעת (או בתחת אם תרצו) וגם דרך טלפתיה. הקוד הסודי המופיע בפייפר הוא סתם קללות וגידופים אל עבר כל מני אנשים מהמאפיה אשר התערבו איתו על פאונד שהוא לא ינסה את החומר. הוא ניסה- והתמכר. זה כל כך פשוט! לכן הוא קרא להם בשמות כמו "תוכי חום מעושן", "פרשדונה של חילזון", "פלוץ של גמל", "מוגלה מדממת מחתך נייר מגרד" ועוד...

אין לך מושג כמה החזקתי את עצמי

כדי לא לתת תשובה מהסוג הזה... לא כ"כ יצא לי, אבל היה יכול להיות הרבה יותר גרוע
.

edlessme

New member
חחח.. אחד מהחזקים...

ולא אחי, הם לעולם לא נחתפו ומר אח שלך צריך לעבוד על האנגלית שלו טיפה (איזה חבורה של סנובים...)

עכשיו אתם מבינים..

.. למה צריך FAQ מעודכן עם הפרטים הביוגרפיים של חברי הלהקה?? אני עדיין מחכה לשמוע מאנשים שרוצים לכתוב ביו' על מי מחברי הלהקה. די ברצון, כלשהו - אני אתן סיוע מלא.

שלום אקסל, וברוך בואך לפורום ../images/Emo140.gif

אני מבינה שאתה קצת חדש בענייני פורומים באינטרנט וזה, אז אל תבהל מההומור הבריטי הדק השולט בפורומנו. התשובה שפינוקיו נתן לשאלה שלך היא הנכונה: סיד בארט - הסולן המקורי של הלהקה, שהיה גם הגיטריסט שלה, כותב השירים והמנהיג - לא נחטף. מצבו הנפשי התערער והוא לא היה יכול לתפקד עוד בהופעות, ולכן עזב/פוטר מהלהקה, עוד בתקופה מוקדמת לקיומה, בתחילת 1968. הוא לא נמצא בקשר עם חברי הלהקה הנותרים מאז סוף שנות השישים, ומתרחק מחברת בני אדם בכלל. אני ממליצה שתקרא שרשורים קודמים בפורום - יש כמה עשרות עמודים אחורנית - ובהם תמצא מידע רב על הלהקה ותולדותיה.
כמו כן, ישנם מאות - אם לא אלפי - אתרים באינטרנט המספרים את סיפורו של בארט, וסיפורה של פינק פלויד בכלל.

למעלה