שלום אני חדש בפורום, מה המצב?

AXL SLASH

New member
שלום אני חדש בפורום, מה המצב?

אני אקסל ואני מת על רד הוט אני שומע אותם מגיל צעיר מכיתה ה' בערך,הכרתי אותם מאח שלי הגדול שהוא חולה עליהם במיוחד על ג'ון,ורציתי לדעת עם אתם יודעים אם הם מגיעים בקרוב לארץ או משהו כזה?

lollapalooza

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ולא, לצערנו הם לא מגיעים לארץ מתישהו בזמן הקרוב (ובטח גם הרחוק)

chezi1

New member
אחי...

שמע סבבה שאתה מת על רד הוט וזה אבל עם אתה בפורום אז תשנה מיד את השם שלך עם לא, אז תעוף לפורום של גאנס אנד רוזז מה אתה עושה פה בכלל? בוא אני יגלה לך משהו קטן שאנטוני קידיס וצ'אד סמית (סולן ומתופף) "הלכו מוכות" עם אקסל רוז ה***** הזה וגם סלאש ניראה לי... זה כמו שאני יכנס לפורום של מטאל ויקרא לעצמי ג'סטין טימברלייק או לא יודע מה... אתה מבין אחי תשנה ת'שם...

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

למה לשנות
זכותו

chezi1

New member
מה אתה...

מה אתה דפוק זה כמו שאני יכנס לפורום של היפ הופ ויקרא לעצמי שם the prodigy (עם מישהו מכיר) אז תעשו טובה

מ מ מיתר

New member
זה כמו שתכנס לפורום לסביות ותקרא

לעצמך "אני אוהב זין ורוצה זין בכמויות" בקיצור תעשה טובה תשתוק כבר למה שמתי לב שבכל פורום יש את ההומו המסכן הזה בלי חברים שמחכה להעיר למישהו אז יא חתיכת פאג שתוק...

chezi1

New member
מה אתה...

מה אתה דפוק זה כמו שאני יכנס לפורום של היפ הופ ויקרא לעצמי שם the prodigy (עם מישהו מכיר) אז תעשו טובה

Ignition

New member
וואי איזה מטורף.. לקרוא לעצמך

פרודג'י בפורום היפ הופ.. אין אין.. מטורף !!!

גיל מ

New member
להירגע!!!

מה הקשר שאנתוני וצ'אד הלכו איתם מכות!!??? אני מאוד מאוד מאוד אוהב את גאנז נ' רוזס אז אם אנתוני ואקסל לא מסתדרים אז אני צריך לבחור אחד מביניהם??? ברוך הבא אקסל רק חבל שאקסל וסלאש לא מסתדרים

דווקא גאנז אנד רוזס אחלה להקה../images/Emo9.gif

וגם ניצל"שתי לומר שאני חדשה
שלום לכולם
אני שיר

lollapalooza

New member
שיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חיחי איזה כיף
מה קורה ילדה
ברוכה הבאה

chezi1

New member
כן בטח....

גאנס אנד רוזז הם להקה אפסית חבל על הזמן!! (חוץ מהמתופף הוא נחמד)

למעלה