שלום, אני חדש בפורום, רציתי לשאול כמה שאלות

omrimalik

New member
שלום, אני חדש בפורום, רציתי לשאול כמה שאלות

שלום חברים
אני גם חדש בפורום וגם התחדשתי עם אופניים חשמליים.
שאלה ראשונה: רציתי לקנות מחשב לאופניים ואני שואל מה אתם ממליצים שיהיה לא מסובך להתקנה ויתן את הפונקציות הנדרשות.
שאלה שנייה: האפניים עם סוללה - 36 וולט 10 אמפר ושמעתי שאפשר להגביר את המהירות או ע"י הגדרה של הבקר או החלפתו, האם ישים/אפשרי בכלל.
תודה רבה.

TakeCtrl

New member
בא לך להיות אחראי בלעדי על תחזוקת האופניים שלך?

כי קרוב לוודאי זה יוביל לזה, אם החנות שלך לא מוכנה לעשות את זה, שינויים כאלה יובילו לשבירת אחריות ואז אם יש לך תקלה (כל תקלה בין אם היא מכנית או חשמלית) נופלת עליך לתקן את זה, זה יכול להיות החלפת מנוע (בהחלט יכול להיות כי הגברת מהירות = מגבירה עומס = הגברת שחיקה), זה יכול החלפת בקר, (כי הם יכולים להתחמם יותר מדי), ואז במידה ומדובר במנוע brushless יש "טקס" קטן שצריך לעשות להתאים בין החיבורים של הבקר למנוע ואם אתה מפשל שם אתה יכול להרוג גם את המנוע וגם את הבקר.
וכמובן שיש לשפר את המעצורים. החלפת רפידות, אם יש לך מעצורי דיסק להחליף למעצורים הידראולים ובכלל תנסה לחשוב איך תרגיש איתם במהירות יותר גבוהה. (קח ירידה תלולה ונסה לפדל איתם, ואז בבת אחת נסה לעצור, אם זה לא ירגיש לך בטוח, תחשוב איך תרגיש במישור).
כמובן שאתה יכול למצוא מישהו שיעשה לך את זה, אבל השאלה כמה אתה יכול לסמוך עליהם...

omrimalik

New member
כעיקרון

אתה צודק צריך לחזק את מעצורי הדיסק שלי ואני פוגע באחריות אבל ההבדל בין 25 ל40 קמש משמעותי בעליות במיוחד וזה עולם אחר. כמובן שאני מחפש מישהו מקצועי ואמין שלא ייצור לי כדור שלג שלא אצא ממנו. אשמח להמלצות או דעות נוספות באיזור פתח תקווה והסביבה

mudale222

New member
בשביל 40 קמש אמתיים בעליות צריך

מינימום מנוע 1000-2000 עם בטרייה מספקת שתוכל לתת מספיק כוח. אין בטריות נשלפות בהספק כזה וצריך לבנות מיוחדת. בקיצור לפחות 10 אלף מינימום לפרוייקט כזה למי שושה הרבה לבד

למעלה