שלום אני חדש בפורום

Petrucci-jr

New member
שלום אני חדש בפורום../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

ובכלל בגז
אבא שלי שומע גורג בנסון ומזה בעצם נכנסתי לגז וגם חבר שלי נגן גז שמבין מאוד בגז הראה לי קצת דברים וגם צרב לי 5 דיסקים של פט מטני להלן רשימת הדיסקים: MINUETTE THE ROAD TO YOU WE LIVE HERE FIRST CIRCLE WORKS מה דעתכם?

OBZ

New member
אם כבר מת´יני

אז לדעתי האלבום הכי טוב שלו הוא TRIO>LIVE

OBZ

New member
לא נתן כלום לעולם המוזיקה?

טוב זה דעה אישית בכל מקרה אני לא מסתכל על זה ככה אני מסתכל על זה כך - מישהו מנגן , אני אוהב = מזניב לא איכפת לי אם הוא תרם או לא תרם משהו לעולם המוזיקה - מה שבטוח זה שאני נהנה לשמוע אותו

אוזניים

New member
אכן זו דעתי האישית.

מאתיני זה אחד המבוזבזים הגדולים שאני מכיר. אפילו הדיסק האחרון שלו זו אכזבה (שלי). בברכה שי

OBZ

New member
אבטיח מבוזבז

אני מבקש שתקשבי לדיסק שלו - TRIO>LIVE אני לא שומע שווווווווווום דבר שם מבוזבז - אתה מדבר על הדיסק הזה? אם כן אז אני לא מבין את הראש שלך

OBZ

New member
בהחלט תאזין!

אני מבין שהרבה דברים שמת´יני עושה עם ה"גרופ" שלו נוטים לכיוון הפופי אבל אני בכל זאת אוהב אותם אבל יחד עם זאת יש למתיני לא מעט דיסקים בטריו או בתור נגן אורח של ג´אז עצבני ומטורף ללא שום "התפשרות" בשביל הפופ לדעתי הטריו לייב , דיסק כפול , זה דיסק ציון דרך של מת´יני - הוא הגיע לרמה חדשה בנגינה שלו וזה ג´אז עצבני ומטורף

קובי. ת

New member
שלום לך ולפורום - המלצה שלי

שלום איש אם אתה חדש בקטע של גאז ובכלל בקטע של מטיני הייתי ממליץ לך בחום על שני דיסקים : 1) PAT METHENEY - SECRET STORY דיסק פנטסטי עם אחד מהקטעים היותר יפים ששמעתי בחיים (קטע מס´ 4). למרות שהוא לא ממש דיסק גאז (או ממש לא) הוא שווה כל שקל ועולה רק 39.90 ש"ח. 2) PAT METHENEY - STILL LIFE - שגם הוא דיסק מעולה (בסיגנון קצת שונה) וגם הוא עולה 39.90 ש"ח (סדרת הדובדבן). (קטע מס´ 5 הוא פשוט קטע פנטסטי) למי שמתחיל בכיוון של מטיני, אלו הם הדיסקים לדעתי. אגב - מה שמך, מנהל הפורום ? והרבה בהצלחה לפורום שלך !

Petrucci-jr

New member
שלום לכולם!../images/Emo140.gif../images/Emo1.gif

קוראים לי דניאל ואני בן 15 מהרצליה אני מתחיל בגז אשמח אם תתנו לי עצות ואתרים שמלמדים תאורית גאז למתחילים בתודה דניאל

OBZ

New member
COOL

בהחלט אחלה אתר ואם יהיה לך שאלות לגבי נושאים שם אתה מוזמן לשאול!

Petrucci-jr

New member
אני לא מבין תאתר...

מה אני אמור לעשות?לא מצאתי כלום שלימד אותי

OBZ

New member
מה הבעיה?

יש שורה מלאה של נושאים מסודרים נושאים כמו אילתור ואקורדים וסולמות ובעצם כל מה שקשור ל"לנגן ג´אז" פשוט תלחץ על לינק ו... תקרא מובן?

OBZ

New member
YO

בקשר למתיני ההמלצות שלך הם יותר לדיסקים "מת,יניים" הטריו לייב זה דיסק ג´אז ג´אז נטו כמובן שאני אוהב את הכל והכל מומלץ אבל בשביל לשמוע את מת´יני כמה שיותר "ג´אז" אני ממליץ על הטריו לייב או QUESTION AND ANSWER שמי הוא אורי בן-צבי

למעלה