שלום אני חדש בפורום

• פותח הנושא skopy
  • פורסם בתאריך

skopy

New member
שלום אני חדש בפורום

שלום, אני בן 17 וחצי ואני מתלבט אם להתנדב בצבא,יש לי פרופיל 24 בגלל משקל וניתוחים שעברתי. בעיקרון התקשרתי לאחראית מתנדבים בלשכת גיוס בטבריה והיא ביקשה שאני אשלח לה תעודות הדרכה והמלצות והיא אמרה שהיא תזמן אותי לבדיקות רופאים והסברה ממנה. רציתי לדעת מס' דברים: 1.מתנדבים זכאים לכרטיס נסיעות חופשי בתחבורה ציבורית כמו חיילים רגילים? 2.איזה תפקידים יש ואם יש להם הקצבה של התנדבות,ז"א להתנדב שנתיים לתפקיד X? סליחה שאני פותח הודעה חדשה,כמנהל פורמים לשעבר אני יודע כמה זה מעצבן כשלא משרשרים. תודה מראש, ס.ק.

Dizen

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אנסה לענות: 1. כן. מתנדבים זכאים לכל הזכויות/הטבות של חיילים רגילים (כולל משכורת, אם תהית
) 2. כעיקרון, כל תפקיד המיועד לפרופיל עורפי פתוח בפני מתנדבים. ההתחייבות היא לשנתיים שירות. וזה ממש ממש בסדר שפתחת הודעה חדשה
מותר לשאול איזה פורום ניהלת?
אם יש עוד שאלות, אנחנו פה

skopy

New member
תודה על הברכות

בהתחלה ניהלתי את מועצת תלמידים ונוער שהפך לוועד התלמידים והנוער. אח"כ הצטרפתי לנהל את ימי הולדת ומתנות ואז פרשה המנהלת השותפה ואני נשארתי לבד,אחריי תקופה פרשתי והעברתי את סמכותי לשתי מנהלות נהדרות. תוך כדי ניהול ימי הולדת ומתנות ניהלתי גם את פורום הסידרה אסתי המכוערת. כמובן שכל זה היה פה בתפוז.

למעלה