שלום אני חדש בפורום

davidtabadi

New member
שלום אני חדש בפורום

שמי דוד בן 25 בינואר אני בעל תואר שני במנהל עסקים התמחות במימון מאוניברסיטת בר אילן כרגע אני עובד במשרד רו"ח השישי בגודלו בישראל ככלכלן בחטיבה של הייעוץ העסקי אני מאד רוצה לעבור לארה"ב ולעשות רילוקיישן חוקי מחפש אמריקאית שנמצאת כרגע בישראל או ישראלית שגרה בניו יורק למטרת חתונה וחיים ביחד תודה

תכנס לזה...

www.jdate.com אתר יהודים בעולם יש שם רק יהודיות לפעמים גם ישראליות. שני האחים שלי (ואחרי הצבא גם אני ) מצאו שם מישהי להתחתן איתה. אבל אני לא מציע לך נישואים פיקטיביים : 1.זה לא כיף 2.צריך להוכיח לשלטונות ארה"ב שאתה נפגש עם ארוסתך כבר זמן רב ואז אתה מקבל גרין קארד על תנאי לשנתיים שאם קורה משהו תוך כדי אז אתה הולך הבייתה ואחרי הזמני הזה אתה מקבל את הGC הרגיל וגם זה בתנאי שאתה מוכיח להם שזה נישואים אמיתיים ולא לרמות את השלטונות (חשבונות משותפים וכאלה...) ב-ה-צ-ל-ח-ה

Vdrums

New member
גם שמתחתנים בשביל

מתוך זוגיות עדיין השילטונות ירצו לראות עבר משותף, חשבונות וכו'.

billc

New member
what you mean, that if I mary

a non american woman, she won't get her green card right away? what about working, can she get a work permit?

תלוי איפה אתם מתחילים את התהליך,

על קצה המזלג: אם זה בארץ-אז התהליך לוקח כשבוע (במקרים נדירים) ועד לשלושה חודשים (גם במקרים נדירים) הזמן הסביר הינו כחודש-חודש וחצי עד שבת זוגתך תקבל את חותמת הגרין קארד ותוכל להגר. לעומת זאת, תהליך שנעשה בארה"ב אמנם התקצר מאד בשנה האחרונה, אבל עדיין לוקח לפחות כשלושה חודשים עד כחצי שנה לראיון שלאחריו מחתימים את הדרכון. כמובן שבעת משלוח הטפסים ניתן כבר לבקש אישור עבודה- דבר שלוקח כשלושה חודשים עד שמאושר וניתן להוציא SSN ולהתחיל לעבוד, מה שאומר שבד"כ האישור עבודה יגיע בסמיכות לראיון לגרין קארד. (לאחד הזוגות שהכרתי לאחרונה הגיעה המעטפה עם אישור העבודה שבוע אחרי הראיון שבו קיבלו גרין קארד, כך שזה היה מעט מיותר). לשאלות ומידע יותר ממוקד, אתה מוזמן לבקר בפורום עוברים לארה"ב (456), יש שם המון מידע רלוונטי.

למעלה