שלום!אני חדש..בצער רב אני נכנס לפורום הזה....

יוני6981

New member
שלום!אני חדש..בצער רב אני נכנס לפורום הזה....

ראשית כל אני לא הורה שכול...אלא דוד שכול..בטח רובכם שמעתם על הילד יוסי קדוש בן 9 וחצי ממודיעין שנהרג שבוע שעבר במודיעין מפגיעת אוטובוס.... הייתי רוצה לשמוע מכם איך אני יכול לעזור לאחותי וגיסי ואחיין שלי(הוא נותר אח יחד) להתמודד עם האסון.... יש לצצין שאני ואחותי ואחיין שלי היינו ממש קשורים בצורה לא רגילה.... מקווה להיפגש בנסיבות יותר נעימות......

גל213

New member
משתתפת בצערכם

אני איבדתי לפני אחד עשר חודש את בני גם בתאונת דרכים. מור היה בן 10 נדרס למוות שאסף קרשים עם חבריו..נותר לי את עומר בן ה9. אני שואבת כוחות מהפורום פה למרות שלרוב אני קוראת ולא כותבת.בעלי לא רוצה עזרה מקצועית. אני מחכה שיפתח קבוצת תמיכה של עמותה יד לניקטפים. מנסים לשמור על שפיות בשביל עומר.לוקחים אותו לחוגים יושבים על שיעורים משתדלים לא ללחוץ אבל גם משדרים גבולות. החיים הקודמים נגמרו ב1/5/08 .לומדים לחיות חיים אחרים בצל הכאב. אני ,אחותי ואמא שלי היינו קרובות ,למרות שהם משפחה קרובה התרחקתי קצת אבל הם מבינות אותי. הם באות אליי. לי קצת קשה ללכת ולראות את האחיינים שלי שהם היו קרובים בגיל לבני שנהרג. אבל מה שעוזר לי להישאר שפויה זה בעלי ובני. גלית

יפית מן

New member
יוני שלום ושבת שלום לך אני מכירה את..

המשפחה כתבתי לכם נחמה בסי.אוו אל בתור סבתא ..אני גם כן חבדניקית אם תרצה כתוב לי במסר ואמסור לך את הטלפון שלי אני יודעת מי זאת אמא שלך ומכירה את הטרגדיה ויש לכם חתונה ביום שני שאני מוזמנת אני חברה של אמא של הכלה אם תרגיש שאתה מסוגל כתוב לי במסר ואתן לך את הטלפון מחכה לתשובה

דליה ח

New member
ליוני שבוע טוב,

בצער רב אתה מתקבל לפורום, כל כך מחריד היה לשמוע על התאונה של יוסי, וכל כך מרגש לשמוע שאתה רוצה לעזור לאחותך ולמשפחה. לפעמים אנשים ננעלים כשקורה אסון, ולא יודעים אם בכלל לגשת. ואתה רוצה , ומבקש לדעת רק איך. אז זהו, שלא צריך הרבה לעשות, רק להיות, פשוט להיות. להיות האח המסור שהיית גם קודם, והדוד המסור לאחיין כמו שהיית קודם. הרבה פעמים מספיק לנו לדעת שיש מי שאיכפת לו, ומי שמוכן לתת כתף. גם אם בפועל אי אפשר לעשות כלום. אם יש לכם קשר כל כך טוב, אחותך תפנה אליך בעצמה במקרה שהיא תמצא לנכון, ואתה מן הסתם תהיה שם, זהו ,תאמין לי שלא צריך יותר מזה. יישר כוח !!!

שרון123

New member
שלום יוסי, אני כל כך מצטערת לשמוע

על האובדן שלכם. כל כך קשה ומזעזע
המשפחה המורחבת היא הדבר הכי חשוב בשבילי בהקשר של האבל שלנו. הכי חשוב לי שכולם ימשיכו לזכור את ירדן, ימשיכו להזכיר אותה, ויראו לי שגם הם מתגעגעים אליה. הכי נורא בשבילי הם משפגשים משפחתיים בהם יש תחושה שהיא לא חסרה לאף אחד מלבדי ומלבד בעלי. לי עזר שמידי פעם לקחו את הילדים שלי לבלות, או לישון אצל סבתא, כי לא תמיד אני ובעלי יכלנו לשמח אותם, חשוב מאד להחליף אוירה לפעמים. לנו עזר כשאחי ואמא שלי היו שותפים בבחירת המצבה, ואחי גם עזר להקים גינות בחלקות הצמודות שקנינו(לי, לבעלי, לאמא שלי ולאבא שלי). תמשיך להתקשר ולשאול מה שלומם, ולבוא לבקר. אתה מוזמן גם להזמין אותם להיכנס אלינו לפורום

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif ליוני משתתפת בצערכם

אין נורא מלאבד ילד ועוד בנסיבות כה טרגיות ומיותרות. אין לי הרבה מה להוסיף על כל מה שנכתב ע"י חברותי ביכולתך לחבק את ההורים ולהיות שם למענם, דרכים רבות להתמודד עם אסון כזה כולן קשות אבל אפשריות. כרגע זה עוד מאוד טרי צריך לזרום עם הארועים, הכוחות לאט לאט יחזרו, הבנתי שאתם משפחה מאמינה ואני תקוה שתמצאו מעט בתפילות. אנחנו כאן תמיד מוכנים לשמוע ולהשתתף בכל התחושות הכל כך מוכרות. אילנה, אמא של רונן

koval10

New member
ליוני../images/Emo201.gif

יוני שלום! כאב מאד לשמוע על האובדן הקשה של משפחתכם. אין מילים שיתארו את סבלם של ההורים שאיבדו את בנם. מה שלום אחותך? הכל מאד מאד טרי, אך היא חייבת לחיות בשביל הבן שנותר. אני מסכימה עם שרון, שאולי אם היא תכנס לפורום, נוכל לעזור לה (וגם לך) כל אחת מהשקפת עולם שלה וכל אחת מאיתנו נמצאת במצב דומה. מחבקת אותכם, תחבק את אחותך הרבה, היא זקוקה לזה מאד.

יוני6981

New member
תודה רבה.

המזל של אחותי שהיא פחות או יותר אישה חזקה...אנחנו לא משאירים אותם לבד,אני אישית כל אימת שאני יכול אני גר אצליהם...אני לפעמים אומר לעצמי איך אנשים בלי אמונה יכולים להתגבר על אסון כזה...זה המעט נחמה שיש בזה...את יודעת שהכל מלמעלה ומה עוד שאתם צריכים לראות את השירים והציורים שיוסי המתוק כתב וצייר ב3 שבועות שלפני המקרה ואת רואה שהכל היה כבר כתוב מלמעלה...

koval10

New member
יוני הי

אני כבר כתבתי כאן בפורום, אבל אחזור על זה: אנחנו משפחה חילונית. אבל אחרי מה שקרה לבני גיל עדיין אין בי כעס כלפי אף אחד, גם לא כלפי ה'. אני חושבת כמוך, שלאנשים מאמינים קל יותר, כי יש לכם תשובה, שאנו נחפש עד סוף ימינו ולא נמצא. ספר קצת על הציורים של יוסי היקר, כי הציורים של ילד משקפים את עולמו הפנימי והלא נראה. הוא כתב גם שירים?! זה מאד מיוחד לילד קטן כמהו. איזה מזל שאחותך שמרה על העבודות שלו. גם לי יש עבודות של בני גיל, אבל הוא אהב להמציא מתכונים, שלצערי אף פעם לא בישלתי, הם היו יותר מצחיקים, מאשר שימושיים... אבל הצלחתי לשמור חלק. אחיו של יוסי הוא צעיר ממנו?

יוני6981

New member
שלום....

יש לציין שאת הציורים והשירים שבהם היה אפשר להבין משהו הוא צייר וכתב רק בתקופה האחרונה....למשל שיר שבוא כתב 3 שבועות לפני המקרה..... "אנו יושבים ובוכים לפני מלך מלכי המלכים,אך למה אנו בוכים?הרי יש מלאכים טובים ורעים שנמצאים בבתים ויש ימים שאם המלאכים מגיעים ביחידים, והיום שהם מגיעים ביחידים זה ימי השבת*3 " הוא לימד בבית גם מנגינה לשיר הזה....ועוד שתי ציורים שהוא צייר ....פשוט תיאר כמעט בדיוק מה שקרה לו.....

שלום יוני

גם אני, כמו שרון, חושבת שהדרך הכי טובה לעזור לאחותך ומשפחתה היא באמת לעזור. פיזית, עם הילדים הנוספים. לאפשר להם זמן לעצמם גם אם הוא קצר. ודבר חשוב לא פחות היא לזכור את יוסי. אני לא יודעת איך אצלכם במשפחה הלך הרוח, אבל לי ולבעלי באופן אישי מאד חשוב שהקרובים אלינו ידברו על רותם ויזכירו אותו וישתפו אותנו בתחושות שלהם. לדעת שלא רק לנו הוא חסר, נותן לנו טיפת נחמה. תנחומי על האסון המזעזע הזה. מאחלת לכולכם שתצליחו לקום מחוזקים מתוך האסון הזה ולהמשיך הלאה.

יוני6981

New member
ראשית נותר לה ילד אחד בן 12 והוא הבכור...

והוא ילד מאוד מאוד חכם....ומה גם שאיתו הוא לא מדבר כלום...כשבאים לדבר איתו על יוסי הוא לא רוצה לדבר על זה..... איזה תקופה אחרי האסון אצלכם התחיל להיות הכי קשה??..... אם אני שם לב נכון שככול שעובר הזמן מתחיל להיות יותר קשה שמפנימים שהילד באמת איננו וזה לא רק איזה חלום רע.....

למעלה