שלום אני חדש בתחום אם אפשר עזרה

TalEdeN

New member
שלום אני חדש בתחום אם אפשר עזרה

אוקיי אז ככה אני צלמתי סרט בעזרת מצלמת וידאו... עכשיו, העברתי את הסרט לפורמט AVI ושמרתי על המחשב איך אני מוסיף אל הסרט מוזיקה? (למדתי כבר לערוך) אודה לכם אם תענו לשאלתי :)

TalEdeN

New member
כן

כן גרתי פעם בבאר שבע למה? ובקשר לתוכנה יש לי את התוכנה פרימייר אני לא יודע איך להשתמש בה להוספת מוזיקה... אם אתה יכול להסביר לי..?

snapnet

New member
טל תקשיב ותקשיב לי טוב

זוכר את גל לבנט? כן? זוכר גם את אח שלו, תום? יופי - אני אייל טלמור, הייתי חבר של תום! זוכר? ובקשר לשאלה שלך - אתה מוסיף את המוזיקה ב... לא יודע!

pinoki

New member
אם דיברת אלי...

אז אני בת.... ואני הרבה זמן לא השתמשתי בפריימיר... אני ינסה למצוא לך תשובה... אם מישהו יוכל לעזור לפני.... שיבורך..

TalEdeN

New member
סליחה על הטעות:)

את יכולה אולי לעזור לי עם התוכנה movie maker של XP ? וכן אייל אני זוכר אותך ואת גל ותום מה שלומך?

pinoki

New member
אני לא עובדת עם התוכנה

הזאת ולא ממש מכירה... אבל מק
ובכל זאת אני ינסה לברר..

snapnet

New member
שלומי טוב!

צור איתי קשר באיציקיו אני אסביר לך כמה דברים... אבל קודם כל עם איזה גירסה של moviemaker אתה עובד?

MaSTeRLou

New member
->

כברירת מחדל, פרימייר מביא לך את הTimeline עם 2 מסילות וידאו ו3 מסילות אודיו. אחת המסילות תהיה פנוייה בכל מקרה מAudio ולכן לא תהיה שום בעייה למקם בה מוזיקת רקע, שלא קשורה לקטעי הוידאו, אלא רק מלווה אותם. אם יש לך יותר משתי מסילות וידאו (כאשר יש כבר שימוש בכל מסילות הaudio), תוכל להוסיף מסילת אודיו חדשה בעצמך: Timeline>Add Audio Track קובץ מוזיקת הרקע יכול להיות בפורמט Mp3 או Wave. אתה מייבא אותו לפרוייקט בעזרת File>Import>File, ולאחר צירוף הקובץ לפרוייקט, גרור אותו למסילת האודיו הריקה (audio 3, או המסילה שבזה הרגע יצרת). אם תרצה להחליש את מוזיקת הרקע, בכדי שלא תהווה תחרות לקול המקורי של רצועות הוידאו: קליק ימני על רצועת האודיו של מוזיקת הרקע>Audio options>ומשם לaudio gain. בחר את הרמת העוצמה הרצויה לך, ואשר.

MaSTeRLou

New member
-תיקונון...

שלושת מסילות הaudio יכולות להיות תפוסות ע"י Video1A, Video1B וVideo2. כך שaudio3 לא בהכרח יהיה פנוי, ולכן בכל מקרה רצוי שתיצור מסילה ייעודית למוזיקת הרקע, לכל מקרה שלא יהיה.

slomi1

New member
תשובה

תכיני קובץ מוסיקה שאת רוצה mp3 או wav תכניסי לפרמייר למטה איפה שכתוב audio

למעלה