שלום אני חדש בתפוז

שלום אני חדש בתפוז

שלום אני חדש בתפוז שם: יותם מתי נולדתי? 6.4.1983 גיל: 22 שם במה: yotam der keine heilige - יותם הלא קדוש האם אני מתקלט? כן, כל חודש-חודשיים (בינתיים) יש לי תקלוט בירושלים ב'רוזה' (רח' הדקל 2, מחנה יהודה). אולי אחרי שאסיים את התואר אני ארחיב את הפעילות שלי גם למקומות אחרים. איזה סגנון אני עושה? אני מתקלט כל מיני כשההתמקדות היא על דאב, רגאיי ואמביינט. דאב הוא נקודת המוצא שלי אבל בחודש הבא, למשל, יהיה לי תקלוט שהסט אמור להיות מורכב בעיקר מאמביינט אפל וממוזיקה גותית (שזה כמו laibach למשל). החודש (כלומר שבוע הבא, יום שלישי) התקלוט שלי יהיה דאב-רגאיי-היפהופ-אפרוביט-ג'אז. באיזה ציוד אני משתמש? בהופעות אני משתמש בקומפקטים ואקולייזר. כשאני עושה מוזיקה אני מתמש בכל מיני סאמפלים שרובם זה מהקלטות שטח שלי מכל מיני מקומות. וגם הרבה פעמים אני מסמפל כלי נגינה חיים (בהקשר הזה - חצוצרה זה דבר מופלא) אה, כן, ויש לי תוכנת אסיד (ניסיתי לעבוד עם טראקטור, אבל אני לא סובל אותה - גם פרוטי לופס ככה, אבל בפרוטי לופס פשוט לא הבנתי מה צריך לעשות שם ואיך יוצאת מוזיקה מהבאלאגן הזה). עוד משהו? יש לי אתר בסאונדקליק: http://www.soundclick.com/yotamderkeineheilige

למעלה