שלום אני חדש גם כמו כולם אני צפיתי

ליאוריש

New member
שלום אני חדש גם כמו כולם אני צפיתי

בסדרה לפני שנה ומשהו שהיו שידורים חוזרים וחזרתי אליה שהיו השידורים החוזרים האחרונים של כל עונות 1-5 תוכנית באמת מצויינת יש המון קטעים פלצניים אבל עדיין עם כל השטויות שהנוער עושה באמריקה עדיך שתהיה תוכנית כזאת ותמשיך ללמד קצת על ערכים וכדומה... היום באמת היה פרק יפה אך צפוי. אני יודע שבחודש מרץ יהיו שידורים חוזרים של העונה הרביעית מתאריך 9/3 ואני שלחתי אימייל לפני חודשיים בערך לשירות לקוחות של ערוץ הולמארק והיא אמרה לי שהם מנסים להביא עונות יותר חדשות...בהמשך שנה הבאה אז אולי אם משדרים את העונה הרביעית שוב אז אולי תהיה עונה חדשה-שביעית בקיץ כך אני מקווה. ו

שלמונזה

New member
במרץ יהיו שידורים חוזרים?../images/Emo168.gif

מגניב לאללה, רק 3 חודשים לחכות זה מעולה!!! וכולי תקווה שיביאו מהר את העונות החדשות רק שישימו גם שידורים חוזרים של העונה השישית אני חייבת!!! ועוד דבר קטן להולמרק: תשנו את השעה!!! 12:30 בבוקר ממש לא טוב, ובערב ב- 7 זה מתנגש לי תכנית אחרת
(אבל הרקיע מנצחת...) והא כן... ברוך הבא לפורום

michaly26

New member
שלום לכולם

לי קוראים מיכל ואני בת 26. אני ממש ממש אוהבת את הסדרה ולא מאמינה שסוף סוף פתחו בשבילה פורום. מי שרוצה לדבר ראיתי על הסדרה המעולה הזאת מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר שלו. [email protected] ואגב גם לי לפעמים הרקיע מתנגש בשעה 7 עם תוכנית (צעירים חסרי מנוח) אבל כמובן שהרקיע תמיד מנצח.

למעלה